Mit lehet csinálni a bukó babával? Büfizni nem akar, de szopi után néhány órával csúnyán bukik.10 napos de már kétszer úgy megijesztett, hogy azt hittem megbolondulok. Tapasztalt anxukák hasznos tanácsát szívesen fogadom!
Mindenképpen csak háton szabad altatni, mert így esélye van a gyereknek kiköpni vagy vissza nyelni. Hason alvásnál nem tudja a fejét elfordítani és nagyobb mennyiségben egyszerüen bele fullad. Ha háton van, mindkét irányba tudja a fejet fordítani ha félre is menne van esélye köhögni, de nem szok félre menni, csak egyszerüen félre fordítja a fejét és kifolyik neki.
Meglehet emelni az egész kiagyat fejrésznél(elsö lábai alá valamit betenni).
Nekem kislányom Volt ilyen utáltam nagyon. De nem sokáig tart azért. A Reflux pedig az amikor több jön neki vissza mint amitöl fejlödne(minden étkezésnél a felét vissza buki).
Létezik egy Nutriton sűrítő tápszer. Azt evés/szopi előtt kell adni tejbe vagy tápszerbe keverve. Sok bukós babànak segít.
Kérdezd meg a gyerekorvost, ajánlja-e nektek!
Egyik babám volt ilyen extra bukós. Ráadásul háton aludt. De SOHA egyszer sem nyelte be, mindig kifolyt a nyakába, ügyesek ezek a babák!
Nekem azt mondta a doki, hogy ha szépen gyarapszik mellette, akkor ezzel nincs tenni való és majd kinövi.
14 hónaposan bukott utoljára. :)
Ne aggódj, és főleg ne adj neki tápszert feleslegesen ha van elég anyatej.
Kicsit ijesztő, én is hozzá szoktam a látványhoz, no meg a szaghoz. Szegény mindig "túró szagú" volt, átlag napi 4 ruhacsere volt, pedig én is csak akkor öltöztettem át, amikor már nagyon kellett, egy kis cseppért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!