Néhány napos/ hetes baba mellett mehet a légkondi?
Nem tudom mi lenne a jó megoldás:( Tetőtérben lakunk, ráadásul Szegeden, ami ugye a napfény városa. Ha nem kapcsolom be a klímát, már reggel 9kor 28 fok van a lakásban, úgy, hogy egész éjjel nyitva volt előtte az ablak.
Éjszaka ráadásul szarrá csípnek a szúnyogok, a baba bölcső állványára (magas, lengő bölcső) beszereztem függönyt, de félek, hogy az alatt nem fog normálisan levegőzni. Szúnyoghálót nem lehet ezekre a billenős ablakokra feltenni...
Mit tegyek? A klíma mehetne éjszakára, hogy azért ne kelljen körbefüggönyözni a picim??? A másik szobában van, és onnan jönne át a hűvösebb levegő.
Nappal mit csináljak majd? Azért nem lehet egész nap csak a hálószobában. Ventillátorral, persze nem rá irányítva, lehet kicsit keringetni a levegőt?
Szerintem a baba is szenvedne egy 35 fokos lakásban.
Tapasztalat?
Hát igen, így most 25,5 fok körül van nálunk a nappaliban, a szobában meg szerintem 27-28 lehet. Szerintem menni fog a klíma, mert egyébként nem lehet kibírni... Remélem enyhül kicsit az idő.
Egyébként 39+5 hetes kismama vagyok, szóval előre próbálok gondolkozni, h mi legyen.
Nálam is megy a klima egész nap, igaz az enyém már 14 hós, de semmi baja. Tavaly a dokinéni azt mondta, hogy 25-26 fok legyen. Ha nem menne a klima min 31 fok lenne fenn, azt mondta az egy újszülöttnek is rengeteg.
Amúgy lehet tetőablakra szúnyoghálót venni. Igaz nekünk nics, de a szomszédba minden ablakon az van az emeleten. Sajna nem tudom hol vették és most meég megkérdezni sem tudom, mert elutaztak. Nézz utána a keresőben hátha találsz valamit.
utolsó vagyok. Nézd csak találtam neked szúnyoghálót, görgesd lejjeb, a lap legalján van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!