Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is érzett úgy, hogy...

Más is érzett úgy, hogy rájött, nem való neki az Anya szerep?

Figyelt kérdés
Mérhetetlenül szomorú és egyben dühös is vagyok magamra, amiért ezt érzem most. Egy éves múlt 3 hete a gyermekem, és sokszor az jár a fejemben bárcsak már 3 lenne és dolgozhatnék. Utálom a bezártságot vele, hogy egész nap jön utánam, hogy nyügös, hogy fogzik, hogy cicin van folyton. Úgy az egészből elegem van. Sajnos sokszor rá is szólok dolgok miatt, mert olyan szinten hisztis már most, hogy földhöz vág dolgokat, illetve üt/harap engem ha nem tetszik neki valami. Volt, hogy csúnyát is mondtam neki. Megfogadtam, hogy jobb szülő leszek, mint amilyen szülőket én kaptam, erre semmivel sem vagok különb eddig. Alig kaptam szeretetet gyerekként, és így nemtudom én se hogy milyen adni. Persze puszilgatom ölelgetem mikor elvagyunk és jókedve van, de többször érzem azt mégis, hogy nem nekem való ez az "Anyaszerep". Sokat sírok ezmiatt, vagy mikor nemtudok mit kezdeni vele és nincs semmi segítségem. Akartam testvért is neki, de már félek tőle. Nem való ez az egész nekem, úgy érzem. Hogy lehetnék mégis jobb ember/anya?? Más is érzett így?
2019. nov. 5. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%
Minden nap... pedig 7 éve vagyok anya.
2019. nov. 6. 07:04
 12/13 anonim ***** válasza:
80%
Csajok, Ruzsa Dora Szules utani tulelokalauz c. konyvet ismeritek? Nekem rengeteget segitett.
2019. nov. 6. 07:34
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem ezt 10ből 9anya átéli.

Én is ateltem, most 21honapos korára múlt el. Mert egyre többet játszik egyedül, néha vigyáz rá bébiszitter és elmegyek edzeni vagy bevásárolni, levezetés a feszkót, egyedül vagyok.

Egyre értelmesebb és már lassan szoba tiszta is. Legalábbis nappalra.

Atalussza az éjszakát. Max egyszer ébred fel, atszoktattam külön ágyba 3 hónapja.

Könnyebb lesz később. Hidd el.

Az én fiam is ilyen volt, de amint eltűnt belőlem ez a csúnya érzés, ő is teljesen megváltozott már nem harap és ad puszit is.

A gyerekek, ha hiszed ha nem bizony atveszik a hangulatot az anyukáról.

Ez most ilyen időszak, de vissza sirjuk egyszer ezt is. Bármilyen hihetetlennek tűnik most.

Kitartás. Jó anya vagy!

Ha nincs bölcsi, bízd rá valakire legalább heti 1x eleinte.

Nem kell félni, szokjon hozzá más ember társaságához is. Javára válik.

2019. nov. 6. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!