Hány éves korig vettél a gyerekednek játékokat? Normális, hogy 12 éves fiam még legozik és szerep játékozik velük?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 09:32
1/19 anonim válasza:
Az én 11 éves fiam Legot kért a szülinapjára és Karácsonyra is. Még nagyon gyerek egyébként is,de szerintem ez a jó.
2/19 anonim válasza:
38 eves vagyok, a mai napig veszek magamnak plusst.
3/19 anonim válasza:
12 évesen nem kaptam társast ajándékba, merthogy kinőttem belőle, nem nekem való.
Pedig volt a csaladban gyerek, aki 14 évesen kapta ugyanazt, de azt mondták rá, én emlékszem rosszul.
Rég felnőttem, de ez a mai napig szívfájdalmam.
Én azt mondom, hogy addig, amíg őt érdekli, tehát nem csak az újdonság öröme, és eldobja, hanem hosszabb távon is játszik, addig nyugodtan lehet bármit, nem számít, hány éves.
A lego pl pont olyan kreatív dolog, amiből nem lehet kinőni. Csak idővel a szerepjátekot felváltja az épités öröme.
4/19 anonim válasza:
5/19 anonim válasza:
Hat en meg 12 evesen barbie babaztam, tudom, ma mar nem divat, de legozni siman 14-15eves koromig, vagy meg tovabb, azt a mai napig imadom es az a jo benne, h 50eve szabvany meretet gyartanak igy siman orokolhetik majd az unokak, en is felreraktam az enyeimet :)
6/19 Derwer válasza:
Huszon évesen is kértem/kaptam LEGOt. Igaz techniket.
31 leszek. Ha nem kapok szülinapomra, akkor most venni fogok, mert a nem rég jött ki a Ford Mustang modell. :)
7/19 anonim válasza:
Én a mai napig leülök legózni a rokon kislánnyal.
30 N és 6 hkm.
8/19 anonim válasza:
Én nem, de felnőtt volt osztálytársaim 20-21 évesen is kapnak legót (olyanokat mint a 4-6. válaszolók által említettek) és mindenféle társasjátékokat, kártyajátékokat is.
9/19 anonim válasza:
Persze hogy normális.Minden gyereknek ezt kéne csinálni,a lányoknak meg babázni,nem ke....ni!
10/19 anonim válasza:
Nagyon remélem az én fiam kedvencei közt is ezek lesznek ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!