Hány éves korig vettél a gyerekednek játékokat? Normális, hogy 12 éves fiam még legozik és szerep játékozik velük?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 09:32
11/19 anonim válasza:
7- es, már bocs de a kérdéshez most miért releváns hogy hat hetes terhes vagy ? 🙄
12/19 anonim válasza:
Már bocs, de a lego pont olyan ami nem csak kisgyerekeknek való.
13/19 anonim válasza:
Igen, normális. A lego fejleszti egyrészt, másrészt hagyd már hadd maradjon gyerek még egy kicsit.
Nem tudom miért kell ennyire begörcsölni azon, hogy nem akar még a kiskamaszok "világába" lépni. Majd eljön az is, nyugi. Csinálja azt amit akar.
14/19 anonim válasza:
11 éves a fiam, és még mindig legózik. Inkább ez, mint az xbox.
15/19 anonim válasza:
A 15 éves osztálytársam is legozik. Nem tudom mennyire normális, csak gondoltam leírom erdekességképpen hogy ilyen is van.
16/19 anonim válasza:
Örülj neki! Ez a normális, nem a videojáték, meg az hogy a sok kis hülye játssza a menő nagyfiút.
17/19 anonim válasza:
De jó, legalább addig sem a virtuális világban él, tehát nem xbox-ot vagy okostelefont vagy valami hasonlót kért.
18/19 anonim válasza:
Én 34 vagyok, de amai napig szívesen játszom Legoval, puzzlevel és imádom a társasjátékokat, amiket csakis felnőtt társagában játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!