Miért lett divat “szenvedni” a kisgyerekekkel?
#9 a barátnőd neked adja ki a gőzt. Szerintem a legtöbben nem a gyereküknek panaszkodnak, éppen ezért nem biztos, hogy anyukádnak is nem telt be néha a pohár.
Régen nem lehetett panaszkodni, de hidd el volt bőven panasz csak magukba folyatották. Szerintem az már a másik véglet.
Milyen gőzt?? Egész nap semmit sem csinál, néha feltakarít. Férje hazajön a munkából, ő vásárol be , ő főz meg viszi ki a gyerekeket. Csaj meg elvan a "gyereknevelésbe" 2 gyerek. Mi lenne vele, ha csinálna is valamit vagy dolgozna. Na itt kezdődik a baj. De megtalálja a saját társaságát, ahol lehet panaszkodni. Én elengedem. Mondjuk mellőle le fog lépni a férje, ez szinte biztos, kezdi unni és fárad. Itt a férj is panaszkodhatna.,.,
Persze mindenkinek nehéz, nekem is, másnak is, régen is, most is. De mennyivel jobb panaszkodni folyton??Kicsit uncsi. Hidd el, akinek igazi oka van, annak nincs panasza. az teszi a dolgát.
"6-sonak, meg elég baj az neked ha így élsz! Épp leszbbbrom, hogy ki mit gondold. Senkinek nem akarok megfelelni! A családom nyugalma, békéje, szeretete mindennél fontosabb!!! Mások véleménye olyan nekem, mint a fing..:)"
Most komolyan, ez miért 0%???? Mások véleményéért éljünk??? akkor kap az ember jó pontozást???
Régen is biztos lett volna ok panaszra csak akkor nem volt divat beszélni erről. Mint ahogy a szexről sem beszéltek. Meg nem volt hol. Most itt az internet ahol mindenki akár arc nélkül is felvállalhatja a gondjait. Ha valakinek ez nem tetszik, nem kel elolvasni. Ha meg barátnő és nem bírod elviselni hogy kibeszéli a problémáit akkor elég szar barát vagy. Inkább ne is találkozz vele.
Én azt mondom hogy igenis jó az ha az ember nem magába fojtja hanem kibeszéli. Mint bármilyen más problémát. Mert pl ha valaki a pasi gondjairól beszél az ugye nem szenvedés
Na jó, ez a lepontozó eskü beteg...pontozgass csak én megyek az állatokhoz almozni a hátsó udvarba, 3 gyerek mellett!!!
Tudjátok kedves ismerősöm 3 kicsi gyermeket hagyott itt, a világ össze munkáját, nehézségét szó nélkül bevállalta volna 80 évig panasz nélkül! De nem adatott meg neki, 30 évesen, 3 kicsi gyermeke siratja.
De panaszkodjatok, meg higgyjétek, hogy az öregeknek jó volt, főleg a háborúk idején. Merthogy akkor volt jellemző ez az együttélés. Nem kívánom ezt a korszakot nektek, mert akkor magammal is kiszúrnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!