Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire kell egy 3,5 hos...

Mennyire kell egy 3,5 hos babanak eroltetnie magat, ha akar vmit?

Figyelt kérdés
Marmint ugy ertem.... le tudom kotni a figyelmet egy jatekkal es szepen koveti a szemevel, fejevel, ugyetelnul mar nyulni is tud erte maga ele is, de ma mondjuk melle rakom de kicsit messzebb h ne erje el pont hanem kell erte egy kicsit nyujtozkodni vagy esetleg oldalra fordulni akkor hagyja az egeszet es nezeget mast inkabb. Tehat nem latom benne azt az erdeklodest elszamtsagot amibol kesobb az atfordulas, aztan kuszas maszas lenne. Korai meg azt varnom tole, h ugy mond torje magat egy jatek utan?

2019. okt. 31. 17:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy mondjuk hasra teszem ele teszek egy olyan jatekot amit imad de nem akarja megfogni meg se mozditja a kezet
2019. okt. 31. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Korai még ilyet várnod tőle.

Ha szopizni akar, vagy egyszerűen csak téged akar, tud kitartóan bömbölni? Ha igen, akkor igenis meg tudja erőltetni magát a számára fontos dolgokért.

2019. okt. 31. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Korai. Előbb taniluljon meg biztosan és pontosan fogni. Ha húzol előtte vmit, amit nem ér el, az inlább káros a szem-kéz együttműködésnek ami minden mozgás alapja is lesz
2019. okt. 31. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
27%

Tegnap is kérdeztél egy hasonló baromságot igaz?

Biztosan jó baba ha ennyire unatkozol mellette.

2019. okt. 31. 18:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat ezek szerint ez igy oke.

Utolso, nem kerdeztem tegnap semmit, 1,5 eve regisztraltam es ez a 4.kerdesem..., de remelem jol esett ezt ideirnod te velemenyhuszar😃

2019. okt. 31. 18:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, korai. Biztos szeretné elerni, de még nincsenek meg az “eszközei” hozzá. Forgás után is jóidő eltelik majd, mikor konkrétan a tárgyért fog fordulni a baba :) az persze sosem baj ha foglalkozol vele és ösztönzöd dolgokra :)
2019. okt. 31. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!