Az baj ha tegnaptol nem evett és nem is akar enni? 8 honapos
Folyadékot elfogad-e? Miket kínáltál neki amit nem kért? Anyatejes/tápszeres-e? Esetleg cumit váltottál-e (ha üvegből eszik)? Van-e bármiféle tünete? Lázas-e? Lepedékes-e a nyelve? Széklete mikor volt és milyen? Mennyit pisil? Bőrén látsz-e valamit, sápadtabb-e? Sok-sok kérdés amit az orvos is fel fog tenni.
Az én gyerekem már akkor is étvágytalanabb ha taknyos. Most is 4 napja kínlódunk a takonykórral. Ilyenkor főleg a tejital meg a víz csúszik le, szilárd ételből max. pár falat.
Mindenképp vidd orvoshoz mert ha semmit nem fogyaszt, gyorsan kiszárad, akár életveszélyes állapotba kerülhet!
Kérdés, hogy inni ivott-e? És mit? Anyatejet, tápszert? Ha ezeket igen, akkor azért még ninc solyan nagy gond.
Jöhet fog, fájhat a torok és ezért nem esik jól a darabos.
Ha amúgy nincs egyéb baja, én még nem rohannék az orvoshoz.
6, életben nem adtam még Cataflam cseppet a gyerekeknek...
Kevés az infó, kérdező!
7-es! Biztos adtal helyette mast! Azt ne mondd, hogy meg eletebe nem kapott semmilyen gyogyszert a gyereked! Mar ha van gyereked...
Nem drog a cataflam, semmi baj nincs azzal ha azt adja fajdalomcsillapitasra. Foleg ha orvos rendelte!😉
Tessek mar azt a gyereket megmutatni orvosnak, biztos oka van hogy nem eszik!!!!
8, á, dehogy, virrasztottam az intenzív osztályon is a folyosón, rerttegve, hogy túléli-e....
De akkor is a Cataflam az ágyúval verébre esete. Fogzásra, torokfájásra... na ne már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!