Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak a babáitoknak olyan...

Vannak a babáitoknak olyan gesztusai, vagy hangadási formái amiből azt gondolnátok hogy ideges? Az enyém sokszor kifeszített lábbal és ökölbe szorított kézzel élesek sikit ha akar valamit, ez jellemző másra is?

Figyelt kérdés

1 het múlva 8 hónapos, de már régóta megvan ez a szokása. Egy időben, úgy 5-5,5 hónaposan volt hogy egész nap így sikitozott. Ez elég durva volt, olyannyira erőlködött, ha jól emlékszem, hogy még a feje is belevörösödött. Mostanában allalmanként, de azért naponta viszonylag sokszor csinálja. Elég agresszív, ideges megnyilvánulás. Volt hogy pont a kezemben volt és éreztem, hogy olyan erőteljesen megfeszül, hogy még a fenekét is összehúzza. Csinálja/csinálta magában, ha lát valamit, ami tetszik nek, érdekli, vagy ha ideges hogy vegyük már pl.ki a babakocsibol, vegyük fel, ilyesmi.

Korábban etetés (kanalas) közben is csinálta. Volt hogy épp strandoltunk a nyáron és furcsa mert kicsit szégyenkeztem, hogy ilyen durva és agressziv hangokat ad ki. Normális ez? Mármint szerintetek kell ezzel valami neurológiára menni vagy ilyesmi?

Nem lenne baj hogy visit csak az zavar hogy mindenét kifesziti közben+ökölbe szoritja. Olyan mintha konrollaltanul de direkt még rá is nyomna. Lehet tök nagy butaság a kérdésem de korábban nem lattam ilyesmit más babán, ezért szeretnem megtudni hogy ezzel mi a helyzet.

2019. szept. 16. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Ohh

8 hónaposan simán toporzékolt, jellegzetes morgó hang kíséretében.

Oltári vicces

Nem változott

15 hónaposan is csinálja

2019. szept. 16. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
😄😄 akkor ezt túlaggódom 🙄😃
2019. szept. 16. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

1 évesemmel vártuk a buszt. Nem engedtem, hogy kiszaladjon az autók elé ezért felvettem és függőlegesen tartottam Ő pedig erre bemérgelt, befeszítette magát vízszintesig és úgy ordított. Mindenki minket nézett, mintha nyúznám... De általában csak ugrál vagy elveti magát és ordít.

Szerintem nincs semmi baj, mindegyik máshogy fejezi ki.

2019. szept. 16. 22:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
7 hónapos kislányom is csinál ilyeneket. :D
2019. szept. 16. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában azzal szórakoztatja magat, hogy durva hörgő, kiabáló hangokat ad ki, mint egy motor, és nevet rajta.

Ha valami nem sikerül neki nyöszörög, sikít.

Ha kajál és ízlik neki, nagyokat hümmög, ha azt akarja vegyem ki a székből, feltolja a hasát.

De tényleg durva hangokat tudnak kiadni a babák, néha mondom is a férjemnek, hívja az ördögűzőt, még én is megijedek, mert nem emlékszem, hogy a nagy csinált volna ilyeneket.

2019. szept. 17. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!