Chicco easyfitt hordozo jo?
Figyelt kérdés
Ez a kenguruk koze tartozik amibe nem szabad tenni a babat vagy ez egy jo hordozo ami biztonsagos tartast biztosit es szabad hasznalni? Elnezest csak ennyit tudok h van olyan aminek olyan a kialakitasa ha tilos. Ez melyik kategoria? 4 hos a kislanyom2019. okt. 30. 13:57
1/12 anonim válasza:
Ez kenguru, árt a babának. Ha a gyártó hivatalos stock fotói között olyat látsz, ahol kifelé néz a baba, akkor az kenguru, és nem ajánlott.
2/12 anonim válasza:
Vegyél inkább egy karikás kendőt. Nagyon egyszerű megkötni és egész újszülött kortól használható.
3/12 A kérdező kommentje:
Neeee a kendoktop vhogy ockodom. Mindenkepp hordozot szeretnek csak nyilvan olyat amit szabad :)
2019. okt. 30. 14:43
6/12 A kérdező kommentje:
Igen csatos hordozot keresek pont ez a kerdes... hogy ez csatos hordozo vagy sem?
2019. okt. 30. 15:23
7/12 anonim válasza:
Ez kenguru, nem csatos hordozó! Liliputinak van jó csatos hordozója.
8/12 anonim válasza:
Esetleg mei tai?
Csatosa van pl a liliputinak, gremesének, jó még a manduca. Érdemes Keresni olyan helyet, ahol fel tudod próbálni, hogy kényelmes e.
Én pl több Csatosa is kipróbáltam, nekem nem volt kényelmes. De a babámnak sem, mert mindegyikben sírt. Egy mei tai lett a nyerő végül. Kendővel én se akartam szórakozni.
9/12 anonim válasza:
Nem mondtad mi baj a kendőkkel.
10/12 anonim válasza:
Manduca, liliputi csatos, vagy lilitai azt könnyű nagyon megkötni, vagy emeybaby.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!