Van olyan gyerekülés (nem hordozó), ami övvel és isofix-el is beköthető?
Figyelt kérdés
2019. okt. 7. 14:41
1/6 anonim válasza:
Van olyan isofixes, amit nem lehet csak övvel (a talp nélkül)??
2/6 anonim válasza:
Minden isofixes köthető ővvel is.
Vagyis nem találtam olyat eddig, ami nem
3/6 A kérdező kommentje:
Cybex Sirona, Maxi-Cosi Assisfix és Römer Swingfix/Dualfix közül egyiket sem lehet bekötni övvel. Olyat keresek, amit csak övvel is be lehet kötni, mert az egyik autónkban nincs isofix.
2019. okt. 7. 15:43
4/6 anonim válasza:
Na várjatok, lehet én nem vagyok még elég olvasott a témában de az isofixnek nem épp az a lényege, hogy nem kell és nem is szabad övvel bekötni?
5/6 A kérdező kommentje:
Dehogynem. De vannak olyan ülések (Maxi Cosi Beryl, csak az nekünk nem jó), aminek a talpa olyan kialakítású, hogy ha van isofix azzal is be lehet kötni, de ha nincs, övvel is. Ilyet keresek.
2019. okt. 8. 12:42
6/6 anonim válasza:
Hello
Mi Chicco seat up gyerekülést vettünk egy 9 hós babának.
0-25kg-ig.
Isofxes és az autó saját övével is beköthető.
Ami azért is jó mert ha autó cserére kerül a sor akkor mi isofixes autót fogunk nézni és abba is jó lesz.
Mellesleg van ADAC tesztje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!