Hordozó vagy gyerekülés?
Sziasztok! A Kisfiam 4 hós és 7kiló. A hordozónk ami a babakocsihoz járt elég kicsi már. Vagyis kezd kicsi lenni. Lassan lelóg a lába. Arról nem beszélve hogy beöltözve bundazsákba már bekötni sem tudom a hordozóba.
Van egy RECARO Young Sport gyerekülésünk ami 8-36kilóig van, dönthető és nagyon biztonságos. A fej részénl oldaltartásos stb. Szerintetek NEM HOSSZÚTÁVON inkább rakjam a gyerekülésbe? Nekem sokkal inkább biztonságosnak tűnik mint az a sima műanyag hordozó. Persze tudom a menetiránynak háttal elvet... olvastam...
Vélemények?
Nagyo kicsi még a gyermek üleshez!
Azok nem hiába vannak 9 kg-tól, amihez kb. 80 cm magasnak kell lennie a babának!
4 hónaposan 62 cm-tel kicsinek számít, mivel ha csak itt megnézed, a többségnek 67 cm a 4 hónapos gyermeke.
Nagyon gagyi hordozóról lehet, ha már most kinőtte!
A 8-36 kg-ős kategória nem neki való, hanem egy stabilan ülő, 8-9 hónapos gyermeknek, de inkább 1 évesnek!
Vegyél egy maxi cosi Cabrio hordozót, abban elfér 10 hónapos koráig, de ha lehet 1 évesen is, ha nem túl gyorsan nő.
Az én 4 hós fiam 6,5 kg és 66!!! cm, és simán elfér még a hordozóban, még téli bundás overálban is, úgy, hogy még az újszülött szűkítő is benne van még.
Barátnőm is ilyen hordozót használt a fiánál, ő 9 hónapos koráig utazott benne (természetesen akkor már szűkítő nélkül).
Baby Design márkájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!