Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 pontos biztonsági övvel...

3 pontos biztonsági övvel rögzíthető, vagy isofix-el rögzíthető gyerekülés (9-18kg) a biztonságosabb? Vagy nincs nagy különbség? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 12:36
 1/5 A kérdező kommentje:

A Cybex Juno fix Isofix, és Besafe 3 pontos öv, Römer szintén 3 pontos biztonsági öv rögzítős-et néztem! Szerintetek melyiket válasszal. Árban nem igazán van különbség, inkább a biztonsági részére vagyok kíváncsi. Mert én a Cybexet választanám mindenképp, csak ugye a lányomnak is kel, h kényelmes legyen, és ha véletlen nem lesz az, akkor kénytelen vagyok a másik kettő közül választani! Ennek a 2 márkának pedig az ISOFIX-es változata szerintem már sokba kerül, nem szeretnék 100ezreket költeni 1 ülésre! (max. 80ezer)

Köszönöm!

2012. dec. 15. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az isofix egy talp csak amit plusszban kell megvenni az ülésekhez. ezt a talpat az atutó háttámlája alatti kampóhoz kell rögzíteni. Attól még mindegyik ülés beköthetö sima övvel is.

a jelentösége ahogy írod árban van.

férjem minden adac tesztet végig olvasott (férjem német)és azt vettük ki hogy biztosnágilag max 0,1 tizeddel kapott jobbat egy ülés ha isofixre volt csatolva.

vagy is 1,5 vagy 1,6 már teljesen mindegy.

Amiket kiválasztottál hasonlítsd össze a tesztjeiket.

nekünk mindenböl römer van, kényelmes is, meg biztonságos is. ja és isofix nélkül.

2012. dec. 15. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is römer king plus van. A kislányom nagyon szereti és kényelmesen el is tud benne aludni. Nem isofixes.
2012. dec. 15. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
Előző vagyok. Erre a cybex ülésre sokan "panaszkodtak", hogy a gyereket zavarja a mellkasa előtt lévő pajzs.
2012. dec. 15. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Isofixesek valamivel biztonságosabbra szerepelnek a teszeteken, de a nem isofixesek között is vannak, amiknek jók az eredményei, úgyhogy a teszteket kell megnézni...

Ezekre az ülésekre nem külön van már a talp, ahogy 1. írta, az csak a hordozóknál van, hogy isofix talpra rögzíthetőek...

Nekünk egyébként nem isofixes van...

Ha belegondolsz, az embert is megfogja a biztonsági öv, akkor egy jól bekötött gyerekülést miért nem fogna meg?! Ilyen alapon az isofixnél a kis fémdarab is el tud törni ha akkora erő hat rá.

Nekünk mondjuk Concord Ultimax (0-18kg) ülésünk van, de úgy áll, mint a cövek... :)

2012. dec. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!