Biztonsági gyerekülés, de mégis hol a legbiztonságosabb?
Kizárásos alapon történő válasz:
Anyósülés: tuti nem, nem véletlenül hívják anyósülésnek :)
Hátul közép: ez a legvédettebb hely, HA szabályosan hárompontosan be lehet kötni a gyerekülést.
Jobb hátul: ez a parkolásnál duma azért nem mérvadó, mert parkolásnál a legkisebb ideig hagyod bent a gyereket az autóban.
Bal hátul: ösztönösen tényleg a sofőr magát védi, ezáltal az egész oldalát, de pl. én nem szeretem idekötni a csemetét, mert ha nem adják meg a jobbkezet, akkor itt törik az autó.
Igaza van az első válaszadónak és neked is, hogy hol a legbiztonságosabb.
Második kérdésedre a válaszom: Anyósülés mögött van, mert ott lehet látni vezetés közben is a tükörből.
Ja, a másik kérdés:
A kisebbik gyerek jobb hátul ül: látom a tükörből és ha úgy alakul, akkor oda is tudok nyúlni.
Nagyobbik csemete bal hátul, ide is rálátok, mert vettünk egy póttükröt a jobb oldali napellenzőre :)
Hármaska még pocakban van, ő kerül majd középre: itt még talán én is elérem, meg a nővérei is tudnak segíteni neki, ha kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!