Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet lerakni a földre?

Mikor lehet lerakni a földre?

Figyelt kérdés
Például ha elmegyünk a barátnőhöz,nagyszülőhöz akkor lerakhatom a földre hemperegni a 7 hónapos gyereket?Vagy csak úgy,ha leterítem a szőnyeget?Mert ha mászni fog,nem marad már el 1 négyzetméteren.Ti hogy csináljátok?
2008. nov. 17. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:

szia,

..ha már mászik akkor nincs mit tenni..:))

Tegyél neki szőnyeget hátha elmarad rajta egy kicsit. De leszőnyegezni az egész lakást? Hacsak nincs eredetileg is mindenhol szőnyeg...legyen rajta olyan ruha amiben kényelmesen tud csúszkálni, de mégsem fázik meg a földön.

2008. nov. 17. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam is 7 hónapos. Én le szoktam rakni, de csak annyi időre hagyom szabadon mászni, amíg tudok menni utána és vigyázni rá, hogy be ne verje ide-oda a kis fejét. Erre kell(ene) egy kicsit több időt szánni, hogy mozogjon eleget. A padló tisztasága miatt ne aggódj, minél több "kosszal" találkozik, annál erősebb lesz az immunrendszere (persze egészséges mértékek közt :)))

Egy tipp: nekünk van egy nagy járókánk, ami elfoglalja ugyan az egyik szobát szinte teljesen (210 cm x 210 cm), de tud benne közlekedni eleget. Az alján csak szőnyeg van, alatta parketta. Ezt ugyan még a nagyapám készítette, de láttam már olyan "térelválasztó babarács"-szerűséget a Brendon katalógusban is, amelyikből 2 db-ot összekombinálva lehet ilyen járókát készíteni. Ha rá tudtok szánni egy szobát, ahol persze "háborús állapotok" lesznek, akkor meghozza a várt eredményt: szuperül elvan benne a babus.

2008. nov. 17. 14:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Nem is az otthoni földön mászkálástól tartok,mert leszoktam teríteni egy nagy hálózsákot,ott elvan.És a napokban lesz egy járókánk is.Konkrétan arra vagyok kíváncsi,ha elmegyünk valahova,akkor ott lerakhatom a földre nyugodtan?Erős már annyira az immunrendszere?Mert még nem mászik,de ha fog,akkor már úgyse tudom akadályozni.
2008. nov. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!