Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most kezdtük el a hozzátáplálá...

Most kezdtük el a hozzátáplálást és már almából megeszik 4-5 kiskanállal. Körtét szeretnék neki adni. Először almával keverve vagy natúr a körtét adjam?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én almát sosem adtam a gyermekemnek mindig csak valamivel keverve mert általában az alma székrekedést okoz és én ezt feltétlenül el akartam kerülni és Hála az égnek nem is lett problémánk sosem!
2008. nov. 17. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg az almával vigyázni kell olyan szempontból is, hogy ha már kijött a foga a babának, és nem tudod jól megtisztítani utána, akkor könnyen tönkreteheti a kis fogacskákat.

Amúgy adhatod körtével keverve is, de akár símán körtét is adhatsz neki.Teljesen mindegy.

2008. nov. 17. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
En ugy tudom, hogy minden zoldseget-gyumolcsot krumplihoz keverve kell adni. En krumplit adtam az en babamnak eloszor, utana almaval, sargarepaval, sutotokkel keverve. (Kulon-kulon.) A tobbi zoldseg meg hatravan! :) Kortet meg szerintem kesobb add, mert az puffaszthatja.
2008. nov. 17. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam pocija pont hogy az almától fájt,viszont körtét imádta és csak jókat pukizgatott tőle,nem fájt a pocija,ha görcse volt néha akkor is volt hogy a körte hajtotta el a csúnya pukikat!Ezt babája válogatja.Van akinek jó van akinek nem.Egy próba után kiderül!

Sok sikert.De először én is keverve adnám,fele-fele.

2008. nov. 17. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma azt javasolta a doktornő szinténmost kezdtem 3 napja a hozzátáplálást), hogy keverve adjam. Almát körtével, banánnal. Az alma hasfogó vigyázni kell vele. Mindig olyan gyümölccsel keverd, ami hajt picit. Barack, körte, narancslé.. én amúgy anyatejjel kevertem össze a lereszelt almát. nem is fájt a pocakja tőle.
2008. nov. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!