Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bodyt vegyek?

Milyen bodyt vegyek?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy átlapolható kényelmesebb és egyszerűbb eleinte. Tényleg? Amit a fején lehet áthúzni abból többet látok.

2019. okt. 23. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte szerettem az átlapolósat, később nyűg volt. Úgy 1 hónapos korában már azt is a fején húztam át. De eleinte tényleg praktikus. Én a H&M-ben vettem.
2019. okt. 23. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
68-ig használtunk átlapolóst, igaz a h&m-es az jó volt rá még hónapokig de akkor már simán begombolva áthúztam a fején mert esélyem nem lett volna a kalimpáló, szabadulnivágyó gyereken bekapcsolni azt az 5 plusz patentot.
2019. okt. 23. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem szerette.
2019. okt. 23. 18:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én imádtam, míg el nem kezdett forogni. Onnantól a gyorsaságon múlott minden és le kellett adnom az átlapolósból. De min 4 hónapos korig rövid és hosszú ujjúban is nagyon nyerő volt nálunk
2019. okt. 23. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:
80%

Én kifejezetten szeretem, főleg télen

2 réteg van elöl, plusz szeretem , hogy a nyakkialakítása az átlapolás miatt v nyakú..

16 hónaposan is sok van neki.

Én mosás után összepatentolom már, úgy adom rá, de levenni amikor nyakik joghurtos vagy kisebbnek caros volt jobb, mint átbújtatva..

2019. okt. 23. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
86%

Én nem szeretem. Sok a patent, ráadásul a mellkasánál mindig szétcsúszott és ki volt a bőre.

Na meg nyári baba. Mivel az elől 2 réteg, így még is sült volna benne a gyerek. Így nem használtuk.

A belebújóst is le lehet venni úgy, hogy ne legyen a haja kakis.

2019. okt. 23. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!