Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy gyerekes szülők, nálatok...

Egy gyerekes szülők, nálatok miért nem lett több gyerek? Nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 06:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
19%

Akik gondolnak a klíma valtozasra..

Pár év múlva ti fogjátok szégyellni magatokat.

2019. okt. 22. 08:23
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
Mindig is 2 gyereket terveztünk, de az első gyerek után nem estem teherbe, majd kiderült, bár gondolom már volt is közé hozzá, hogy nem lettem terhes, hogy méhtestrákom van, így teljesen eltávolitottak mindent odabentről. Rossz volt elfogadni hogy nem lesz tesó, de legalább élek,és fel tudom nevelni a lányom.
2019. okt. 22. 09:20
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Bki, 12es ironizált, nem igaz, hogy nem lehet érteni!
2019. okt. 22. 12:34
 24/29 anonim ***** válasza:
34%
Nem lehet érteni, mert ide majdnemhogy befásult fapuncik járnak. Úgy kell nekik.
2019. okt. 22. 12:36
 25/29 anonim ***** válasza:
33%

31 éves vagyok és mondhatjuk, hogy a seggem alá lett pakolva minden. És szuper hálás vagyok érte, nagyon nagyon becsülöm érte a szüleimet, akikkel amúgy nagyon jó a kapcsolatom és az unokájukat is imádják. És köztük is szoros a viszony.

Láttam mit melóztak a szüleim azért hogy meglegyen minden ami kell. Látom mit küzdenek azok a barátaim, akik tisztességesen dolgoznak, de a szintén tisztességesen dolgozó szüleik nem gondoltak a jövőre. Hitelt vesznek fel, és remélik hogy nem dől be a rendszer. Vagy fizetik a 150-200 ezres albérletet többed magukkal.

Én pedig hazamegyek az amúgy kicsi otthonunkba ami teljesen hitelmentes. Eladhatnám sok sok millióért, hogy hitelt vehessünk fel hogy nagyobb házba költözzünk. De nálam ezen a ponton bukik meg a dolog. Nem akarok hitelt felvenni, nem akarom évekig azt nyögni, azért hogy egy második gyereknek is legyen külön szobája. Aki amúgy szintén költségekkel jár. Nagyon hálás vagyok azért amim van. Nem akarok ennél többet, viszont az egyszem fiamnak hasonló életét szeretnék biztosítani.

2019. okt. 22. 13:26
 26/29 anonim ***** válasza:
98%

25 vagyok. Azt még elfelejtettem, hogy én is vagyok annyira önző hogy nem akarom ennél jobban háttérbe szorítani önmagam mint amennyire most vagyok. Imádok anya lenni, de imádok önállóan én magam is lenni.

Tiszteletem a több gyerekes szülőket, fantasztikus ahogy zsonglőrködnek az idővel. Nekem nem menne, minden tiszteletem az övék!

2019. okt. 22. 13:28
 27/29 anonim ***** válasza:
98%
Anyósomnak egy gyereke van. Nem bánta meg. Férjem nem elkényeztetett, nem életképtelen ember. Sokra vitte és jó ember lett.
2019. okt. 22. 14:16
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem vágyom többre. A józan paraszti ész is azt mondja h jelen anyagi körülményeinkez 1 gyerek bőven elég. Nem akarom azt mondani a gyereknek h bocsi de nincs rá pénzünk h megvegyük amit szeretnél, v nem tudunk nyaralni menni mert nem telik rá. 3 testvérem van, hálás vagyok értük, de én 22 éves koromban tudtam meg h milyen egy nyaralás, h nem felesleges pénzkidobás, h milyen étteremben enni... röhej. A gyerekemnek mindent meg akarok adni. Valószínű h házat nem kap tőlünk, de biztosítunk neki olyan hátteret amiből bátran elindulhat!
2019. okt. 22. 16:16
 29/29 anonim ***** válasza:
#5 en is ezt latom
2019. okt. 30. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!