Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy gyerekes szülők, nálatok...

Egy gyerekes szülők, nálatok miért nem lett több gyerek? Nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 06:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok "sötétzöld", de igenis már néha rettegek a meglévő gyermekem jövőjéért, nem is értem, másnak hogy nem jut eszébe. Hogy ingatlanáraktól függetlenül, lesz-e normális minőségű ivóvíz, levegő, élhető klíma, mire felnő? Ha Ő is majd családot akar, nekik lesz-e lehetőségük erre? Ez nem parázás, hanem valami hihetetlen mennyire nem gondolunk a már most is létező problémákba bele, mert épp, nem szakadt még ránk az ég. Én már az egyetlen gyerekem jövőjéét is féltem, hisz pici, ha hagyja a bolygó, akinek a töke tele velünk, simán elmúlik 2100, mikor még él. Stokke babakocsi, meg külföldi nyaralás, hol tanul tovább, milyen ingatlanban fog lakni? Ez ami aggasztja a legtöbb szülőt, miközben lehetséges, hogy normális, élhető klíma sem lesz, amiben létezni tud. Tök normális a közel 30 fok október végén, persze... Hihetetlen, hogy senki sem aggódik a miatt, ami miatt igazán kellene... Jöhet a hulla, kicsit sem fog meghatni. fegyverrel sem kényszeríthetnének több gyerek vállalására, pedig anyagilag beleférne még 5 is. Aggaszt a jövője és bevallom, még a sajátom is.
2019. okt. 22. 08:04
 12/29 anonim ***** válasza:
12%
A többségnek jól jön október végén a 30 fok. Nem lesz sok a fűtésszámla.
2019. okt. 22. 08:09
 13/29 anonim ***** válasza:
66%
Uramjézus. Ez nyilván a legfontosabb. A fűtésszámla. Mindig is voltak rekordok és eltérések, de mostanra már csak az nem látja az iszonyatosan romló tendenciát az időjárási anomáliákban, aki nem akarja. Hihetetlen mennyire korlátoltak az emberek, ebből a hozzászólásból is látszik...
2019. okt. 22. 08:13
 14/29 anonim ***** válasza:
71%

Nem gondolom, hogy attól életképtelen lenne egy fiatal, mert kap lakást meg mondjuk jogsit.

Persze van, aki nem érti ezeknek az értékét és evidensnek veszi, hogy van. Esetleg el is herdálja később. Én nem tettem, pontosan láttam, hogy hány éven keresztül spóroltak rá a szüleim és össze tudtam vetni, hogy a kezdő fizetésem hányszorosa a lakás vagy a jogsi. Azt is tudtam/tudom, hogy mennyi lenne albérletben élni.

Ha úgy vagy nevelve, akkor megbecsülöd és értékeled a szüleid segítségét.

Nekem pl evidens volt, hogy 18 éves korom óta diákmunkázzak és ne mindenben a szüleim segítségét várjam.

Sokan vannak, akik 30 évesen sem akarnak dolgozni és a szülőkön élősködnek. Ez nevelés kérdése, nem attól függ, hogy mit kaptál.

Egyébként mostani pàlyakezdőként 120 ezres albérlet árak mellett hogy vegyen a paraszt 30 milliós garzont? Totál esélytelen elindulni úgy, hogy nem tudnak segíteni a szüleid. Minél többen vagytok testvérek, annál kevésbé tudnak mit tenni.

És ezt a tanítattásra is értem. Egyszerűbb egy gimnazista költségeit fizetni és mondjuk magán órákra járatni mert angol órán semmit nem tanulnak és kéne a nyelvvizsga. Ha van 2-3 gyerek, akkor sokkal nehezebb kimatekozni hogy jusson mindenkinek minden szükséges dologra.

Hiába van mondjuk adókedvezmény meg több pótlék, ugyanúgy több a költség.

Magyar átlag fizetésekből szerintem 1-2 gyereknél többet tisztességesen eltartani szinte lehetetlen.

2019. okt. 22. 08:14
 15/29 anonim ***** válasza:
82%
Irónia, irónia. Jézus.
2019. okt. 22. 08:14
 16/29 anonim ***** válasza:
42%
12# ezt mondd azoknak, akik sziget országban laknak és idő kérdése, hogy víz alá kerüljön az otthonuk. Az átlag hőmérséklet ilyen mértékű emelkedése óriási gond az emberiség számára.
2019. okt. 22. 08:16
 17/29 anonim ***** válasza:
31%
Te nem sötétzöld vagy hanem fekete mint az éjszaka.
2019. okt. 22. 08:17
 18/29 anonim ***** válasza:
81%
Mert nem sikerült többet teherbe esnem és sajnálom nagyon. 3-4gyereker szerettünk volna.
2019. okt. 22. 08:22
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Jolvan, akkor örülj csak neki, hogy spóroltál 5 ezer forintot, mert a 4 évszak helyett 2 van az évben. Az le van ejtve, hogy mi lesz a jövőben.

Most azok a hulyek

2019. okt. 22. 08:22
 20/29 anonim ***** válasza:
69%
Remélem ha már ennyire kétségbe vagy esve akkor minimum mosható pelenkát használsz.
2019. okt. 22. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!