Mennyi idos kortol adtatok a babatoknak almapepet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 17:16
31/37 anonim válasza:
Nos, az offom már 68%-ot ér, úgyhogy haladunk felfelé, 3%-kal többet ér, mint a kérdésre adott válaszom. Azért ez is érdekes... Bár megmondom őszintén, nem a százalékokért válaszolok, és nagyon igaza van az előttem szólóknak, ez nem egy kifejtős kérdés, itt csak egy számot tudunk írni. Remélem, most lefelé halad az értékelés, kíváncsian várom.:D
32/37 anonim válasza:
Rövid válasz:
6 hónaposan.
Hosszú válasz:
6 hónaposan kezdtük el az alma kóstoltatását. (remélem, hogy "hasznos" választ kaptál a kérdésedre... hogy mások számára "megfelelő-e", az meg úgyis majd kiderül a pontok alapján)
34/37 anonim válasza:
Alakul a dolog, a második offom 100%-os lett.:D
35/37 anonim válasza:
En boszen pontozgatok felfele :)
a lanyom alszika ferjem dolgozik es nincs jobb dolgom mint zold kezeket nyomkodni :D
36/37 anonim válasza:
Cserébe én is nyomtam Neked egy zöld kezecskét.;)
37/37 anonim válasza:
Én is nyomom, hajrá lányok, hajrá! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!