Mennyi idos kortol adtatok a babatoknak almapepet?
Elmondaná valaki, miért és mi alapján pontozza a válaszokat?
Most ha a kérdésre válaszolva beírtam, hogy 6 hónaposan kapott a babám almapépet, az kinek nem hasznos válasz és miért? Ha 3 hónaposan, az hasznosabb? Eltörölhetnék már ezt a pontozósdit, emrt a világon semmi értelme, csak felbosszantja magát az ember!
off: ne aggodjatok kedves anyukak.....mi is csak 65%-on vagyunk az 5 honapunkkal :D
jatszuk azt, hogy szepen vissza pontozgatjuk egymast.O tobbszor ugy sem tud minket lepontozni :P
sok lud disznot gyoz!!!!
Igen, de ez egy egyszerű tényközlés volt. Nem úgy szólt a kérdés, hogy mi a véleményetek arról, hogy ha valaki 6 hónaposan kezdi a hozzátáplálást, vagy ha 3 hónaposan. Nem véleményt vagy tanácsot kért, amit aztán lehet hasznosnak vagy nem hasznosnak ítélni.
Hanem megkérdezte, ki mikor.
Mintha én megkérdezném, hogy mennyi idős volt a babátok, mikor először vágtátok a haját, vagy mennyi idős korában adtatok rá először cipőt....
Ha kifejtem, hogy szerintem miért jobb 6 hónaposan, vagy miért jobb 3 hónaposan, akkor mertem, ha ez valakinek tetszik vagy nem teszik, de ha beírok egy számot, az hogy lehet hasznos vagy nem hasznos?!
bocs az offért, de nagyon kikívánkozott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!