Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idos kortol adtatok a...

Mennyi idos kortol adtatok a babatoknak almapepet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 17:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
64%
6 hónaposan.
2010. júl. 18. 16:01
 22/37 anonim ***** válasza:
94%
4,5 hónaposan, kakigondok miatt (tápszeres)
2010. júl. 18. 16:18
 23/37 anonim ***** válasza:
88%

Elmondaná valaki, miért és mi alapján pontozza a válaszokat?

Most ha a kérdésre válaszolva beírtam, hogy 6 hónaposan kapott a babám almapépet, az kinek nem hasznos válasz és miért? Ha 3 hónaposan, az hasznosabb? Eltörölhetnék már ezt a pontozósdit, emrt a világon semmi értelme, csak felbosszantja magát az ember!

2010. júl. 18. 18:05
 24/37 anonim ***** válasza:
88%
Off: Tényleg, én is hat hósan adtam az első falatokat, és láss csodát, csak 65%-ot ér a válaszom.:D Biztos az értékelő szerint későn kezdtük...
2010. júl. 18. 18:10
 25/37 anonim ***** válasza:
85%

off: ne aggodjatok kedves anyukak.....mi is csak 65%-on vagyunk az 5 honapunkkal :D

jatszuk azt, hogy szepen vissza pontozgatjuk egymast.O tobbszor ugy sem tud minket lepontozni :P

sok lud disznot gyoz!!!!

2010. júl. 18. 18:51
 26/37 anonim ***** válasza:
84%
Én sem tudom ki csinálja ezt, és mért, talán mert nem tetszik neki a válasz, de a lényeg nem ez. Attól még hasznos válasz, a kérdésre válaszoltunk, ha nem ért vele egyet, az más kérdés. De megfigyeltem, hogy először a 6 hónaposak 100%-osak voltak, és a 4 vagy a többi az volt lepontozva, aztán utána a 6 hónaposok is lepontozódtak. Annyira szánalmas.
2010. júl. 18. 19:31
 27/37 anonim ***** válasza:
92%

Igen, de ez egy egyszerű tényközlés volt. Nem úgy szólt a kérdés, hogy mi a véleményetek arról, hogy ha valaki 6 hónaposan kezdi a hozzátáplálást, vagy ha 3 hónaposan. Nem véleményt vagy tanácsot kért, amit aztán lehet hasznosnak vagy nem hasznosnak ítélni.

Hanem megkérdezte, ki mikor.

Mintha én megkérdezném, hogy mennyi idős volt a babátok, mikor először vágtátok a haját, vagy mennyi idős korában adtatok rá először cipőt....

Ha kifejtem, hogy szerintem miért jobb 6 hónaposan, vagy miért jobb 3 hónaposan, akkor mertem, ha ez valakinek tetszik vagy nem teszik, de ha beírok egy számot, az hogy lehet hasznos vagy nem hasznos?!

bocs az offért, de nagyon kikívánkozott....

2010. júl. 18. 19:36
 28/37 anonim ***** válasza:
70%
mertem = megértem
2010. júl. 18. 19:37
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Az én válaszom sem hasznos (6 hósan), de az én véleményem szerint a kérdezőnek van joga eldönteni, hogy hasznos-e vagy sem a válasz. Nem értem egy kívülálló miért pontoz???
2010. júl. 18. 21:45
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még a legjobb mikor valaki kérdezi mi a babátok neve .....pl. Gábor ... nem értem ebben az esetben hogyan lehet hasznos/nem hasznos alapján értékelni!!!!
2010. júl. 18. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!