Szerintetek érdemes egy anyatejes, nem kakilós babának 3 hónaposan barackot adni, hogy legyen széklete?
Szerintem nem.
Anyatejes babák ritkábban kakilnak. Ha nagyon durva lenne, vagyis sok nap eltelne kaki nélkül, én inkább mással próbálkoznék egyenlőre (pl. Laevolak szirup).
A gyümivel még ráér, főleg ha van elég tej.
Nem! CSak többet ártasz az emésztőrendszere fejlődésének.
Anyatejesnél normálisnak tekihtnető a heti egy széklet is.
Első vagyok és a 2.nak írom.
Azért az túlzás, hogy mérgezné. Ezek szerint 20-30 évvel ezelőtt még minden babát mérgezett az anyukája??? Én is kaptam, mégsem vagyok allergiás. Tény, hogy fejlődött az orvostudomány, és most már nem javasolják a korai hozzátáplálást, de ne legyünk már ennyire szélsőségesek!!!
Szerintem nem érdemes,mert azt sem tudhatod hogy a Te Babádat "meghajtja" a barack!Az enyémet pl megfogja!De az alma is!
Szóval én is inkább máshogy segítenék neki!Édeskömény tea,vagy a kamilla tea!Én már azt i scsináltam 8nálunk bevált)Hogy én ittam az édeskömény teát!
Amúgy lehet a Te étrendeden kellene változtatni,és minden rendbe jönne!De az is előfordulhat hogy 3 hósan kinövi az egészet és nem fog küzdeni a kakiért!
Kisérletezni kell!Nekem pl 5 hetembe tellt mire rájöttem hogy én szopi alatt nem ihatom annyira nagyon ajánlott rostosleveket!Csak zöld teát ihattam (itthon főzöttet),mert az nem bántotta a pociját!
de nálunk 3 hónapos kora ztán sokkal egyszerűbb lett minden és 6 hós koráig csak anyatejet kapott!
kitartás, és remélem találsz jó megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!