4 hónaposan kezdte valaki az anyatejes babája hozzátáplálását?
Szia!Persze, én nem vártam 6 hónapos koráig.Sok gyerek, baba van a családban, és azt látom, hogy azok a gyerekek, akiknél később kezdték a hozzátáplálást, válogatósak, nehezen esznek.
Kisfiam imádja a pocakját, mindent meg is eszik, egészséges, semmi baja nem lett:))
Ezt a hozzátáplálást csak mostanában divat felfújni:)
Igen:)Először csak almát adtam neki, pár kanállal, illetve inkább levet, aztán lassacskán emeltem az adagot, múlt héten volt 5 hónapos és már megeszik egy egész almát egy fél banánnal és keksszel....csak azért merem ide kiírni a kekszet, mert nincs itt a nevem, gondolom így is fogok kapni, hogy mégis hogy gondolom, hogy kekszet adok a babámnak, de annyira szereti!És nem lett tőle semmi baja!
Anyum 5 gyereket nevelt fel, csak az öcsémnél csinálta, hogy 6 hós koráig csak szoptatott(előtte más volt a "divat")de azt mondta nagyon megbánta, mert a 6.hónap után alig akart valamit elfogadni öcsém.
Arról nem beszélve, hogy ha 6 hónaposan kezdek el mindent, akkor lesz 7-8 hónapos mire eljutunk a főzelékig.
Így kisfiam már almát eszik, amit csak reszelek, banánt, amit villával török, nem turmixolok, és gyönyörűen elboldogul a darabokkal is, amik benne maradnak!
Miért kérded amúgy?
JA és én is 3 hónapos voltam mikor mindent kaptam már, most 27 vagyok, és a legjobb az emésztésem a családban, semmi baja a bélrendszeremnek!
A lányommal 6 hónapsoan kezdtem, EGYÁLTALÁN NEM VÁLOGATÓS!!!
2 éves, nagyon nagyon jó evé (és még szopik is)
A fiammal anno 3 hónaposan elkezdtem,a lehető legrosszab dolog amit elkövethetsz a babáddal szemben, az hogy korán 3-4 hónaposan hozzátáplálod.
Egyszerően az emésztőrendszerüknek 3-4 hónaposan ninc szüksége másra az anyatejen/tápszern kívül
08:52-nak
És ha 7-8 hónaposan jutsz el főzelékig, akor mi van??
Az enyém sem evett hamarbb, ennek ellnére 2 éves 14 kiló és 91 cm magas, tehát nem alultáplált, az tuti.
Ja csak hozzáteszem párom ekcéméás, fiam szinté, a hugom lisztérzkeny, szóval ennyit a korai
hozzátáplálásról:-(((((
08:52es vagyok, és pont ez volt mint nálatok kedves kérdező!
Igaz én nem mérem a babám, de volt, hogy konkrétan csak 5 percet szopizott és aztán nézelődött más felé, minden más érdekelte, csak a cicim nem.Ez 4 hónaposan volt, na ekkor gondoltam, hogy talán itt az ideje mást is adni...és bejött, nagyon szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!