Nyilvános helyen ha pisilsz, hova teszed addig a babát?
Felmerült bennem, hogy ha magam megyek a babával pl vásárolni, ide oda akkor amíg pisilek hova teszem?
Eddig magam nem mentem sehova még vele, de most itt a Glamour napok úgy döntöttem elmegyünk mert több mindent akarok venni. De így ez hosszabb volumen lesz, biztos kell pisilnem majd. Hova teszem addig őt? Nem szívesen hagyom fél percre se a wc ajtón kívül.
Sosem pisilek nyilvános helyen, nem megy. Undorodom az összes ilyentől, és általában nem is sikerül.
Ha muszáj lenne(mert nagy ritkán előfordul), vagy bemennék a mozgáskorlátozott wc-be, vagy betolnám a gyereket magammal, elég nagyon általában a nyilvános wc-k és félig nyitott ajtónál pisilnék... De ez csak akkor, ha tényleg muszáj lenne.
Én sem szeretek, eléggé undorodok én is mindentől, de ha azt számolom hogy utazás oda vissza Rossman, DM,Libri, meg esetleg a H&M meg még egy kávét is iszok valahol hááát 4-5 óra biztos, annyit nem bírok ki pisilés nélkül, mivel sokat iszok.
De elvileg van a Westendben elég jó baba-mama szoba, hátha van ott felnőtt wc, majd oda úgyis bemegyünk pelenkázni.
Utolsó! Megmondom én neked: azért nincs, mert mindenki odajárna be, hisz " ott úgysrm kell várni" ha a sima wc-re igen. Aztán lehet asz@rt kéne takarítani a pelenkázóról.
Így csak annak érdeke bemenni, aki pelenkázni akar. És apuka sincs diszkriminálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!