Normális, hogy szinte visít öltöztetésnél? Valamit rosszul csinálok? Másnál is csinálja ezt a baba?
Igyekszem tempósan, de finoman, gyengéden öltöztetni, mindig jó méretű, kényelmes ruhái vannak. Soha nem okoztam fájdalmat (remélem). Hátrafeszíti magát és üvölt, visít, dobálja magát pár hetes kora óta. Másnál is van ilyen, normális ez? Vagy fáj valamije? 5 hónapos.
Köszönöm a tanácsokat!
A babák ilyenkor nem azért sírnak, mert fáj valamijük vagy fáznak. Egyszerűen csak inger éri őket, piszkálva vannak és mivel kommunikálni csak sírással tudnak még, így jelzik, hogy nem tetszik nekik a kényszerhelyzet. Mihelyst felöltözteted megnyugszik ugye? Tehát nincs semmi baj.
Egy csecsemőgondozó mondta nekem ezt.
Első, nem tudom mi a problémád.
A többieknek köszönöm! Főleg mikor a kezeit húzom be a ruhába, akkor totál kész van. A feje szinte egyáltalán nem zavarja, mosolyogni is szokott. Gondoltam rá hogy túl erősen szorítom a tenyerét, vagy elakad valamelyik ujja és fáj? Mert úgy sír, mint mikor fáj valamije. Dr biztosan csak zavarja akkor. Első baba, nincs még tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!