Masnak ks szokott lelkiismeret furdalasa lenni, ha elront vmit?
Ne ostorozd magad!! Vszínű fogsz még hibázni de legközelebb óvatosabb leszel. Én egyszer a kis fejét koppintottam oda mert kapkodttam. Szerintem sokunkkal fordul elő hogy hibázunk. Szerencsére nem történt baj csak megílyedtetek mind ketten. Én is megfogadttam hogy soha nem fogok kapkodni és jobban oda fogok figyelni nehogy előforduljon többször. Ha esetleg még az megnyugtat az én Anyukám mikor kb 2 éves voltam egy pillanatra nem figyelt én bele másztam a babakocsinkba és legurultam a pincébe. Nem lett semmi bajom és imádom sz Anyukám mert mindígis nagyon önzetlen és szeretettel teli volt.
Vagy például ott van hugom Anyósa. Az első fia mikor még 1éves sem volt magára rántotta a forró vasalót de ott se történt szerencsére maradandó baj. Szóval egy a lényeg sajnos előfordulnak balesetek és persze szarul érzi magát az ember utánuk de tanulunk a hibáinkból. Nyugodj meg 😊kamasz korában majd nevettek eggyet rajta.
Ui.:Bocsi a helyesírásért!
Á nem, itt minden anya tökéletes és sose rontanak el semmit.
Attól, hogy lenyel fél korty vizet nem tud megfulladni.
Sőt folyadék ívásától egyáltalán nem lehet megfulladni.
Lesz még pár félrenyelése az életben.
A fiam 11 hónapos, alig néhány hete sikerült becsípnem a combját az etetőszék csatjával. Ráadásul ezer fok volt szóval csak body volt rajta. Vagyis egyenesen a bőrét csatoltam be. Annyira sírt hogy levegőt sem vett. Iszonyúan éreztem magam, és kb a retinámba égett az arca. De két perc múlva már boldogan nyammogta az ebédet. De nehezen engedtem el én is.
Múltkor pedig kb beejtettem a kiságyba az alvó, ernyedt gyereket. Mondjuk az inkább vicces volt, fel sem ébredt rá. Épp emeltem be az ágyába mikor kifordult a kezemből. És már nem tudtam korrigálni... Kb 20 centiről pottyant le.
Istenem :( én megértelek
Az en kisfiam az ágyról esett le sokszor szoptatas után hajnalban
Volt még sok dolog, pl belenyultam a szemébe véletlenül stb
Én is annyira lelkis vagyok ilyen téren
De hát emberek vagyunk, hibazunk
Neki akkor is te vagy a legtökéletesebb anyuka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!