Mi a véleményed arról, ha pár hónapos kapcsolatból, védekezés mellett fogan meg a baba, a pár már szakított, mikor kiderül a terhesség, és a nő megtartja?
Szerinted mennyire fair az apával szemben a döntés, ha már nincsenek együtt és az apa nem ért azzal egyet, hogy megtartsák?
Természetesen minden együttlétben benne van a terhesség esélye fogamzásgátló tabletta mellett is, ennek ellenére én nem tartom megfelelőnek a döntést az anya részéről, mivel már most tudja, hogy egyedül fogja nevelni és ezzel a férfit kellemetlen helyzetbe hozza, hogy nem lehet olyan szinten jelen a gyerek életében.
A kérdés egyébként nem rám vonatkozik, csupán elmélkedek rajta, hogy mi a helyes ilyenkor.
Ki hogyan cselekedne ilyen helyzetben?
Értelmes nő ilyenkor abortuszra megy. Egy gyerek születése mindkét szülő döntése kell hoyg legyen. Gyereket nem szabad úgy vállalni, hogy az apja nem akarja.
Más kérdés, hoyg a nő nem kényszeríthető abortuszra, így ha ő megakarja tartani a gyereket, az apa nem tudja megakadályozni. Törvényileg csak és kizzattolag a tartásdíj fizetésre kötelezhető, sem a nevét nem kell adnia, se kapcsolatot nem kell tartania a gyerekkel.
Kellemetlen helyzet??
Leírom a történtem.
26 éve ismertem gyerekem apját,ezért mikor összejöttünk,hamar jött a baba,7 hónap után. Hozzáteszem,tervezetten.
Majd 9 hetesen beközölte így : ahhh inkább vetessük el,majd jövőre jöhet. (????)
Akkor szétmentünk,persze én voltam a sz a r hogy megtartottam. Volt időm felkészülni.35 éves vagyok. Azóta 3 hónapos a kisfiam és csodaszép életünk van.
Apja persze letojja bár néha érdeklődik. Fiamnak el fogom magyarázni majd egyszer,de erre még ráérek gondolkozni
Hármasnak:
Utolsó vagyok és értelmes nő
De az,hogy meggondolja magát az normális? Azért vetettem volna el,mert ő mégse akarta? Így már nem vagyok értelmes? Gondolkozzál el mielőtt védessz ilyen embereket
Számomra érthetetlen, hogy miért vállal valaki csonka családba gyereket.
Én sem tartom igazságosnak, hogy csak az anya dönt. Azt sem tartanám igazságosnak, ha az apa abortuszra kényszeríthetné a nőt, de azért ilyen esetben szerintem ne kelljen a gyerektartás se.
Én úgy gondolom minden gyereknek családba kellene érkeznie,ahol mindketten várják.
5!
Javíts ki ha tévedek, de nálatok nem egy védekezés mellett véletlenül besikerult terhességről van szó. A történetednek koze nincs a kérdéshez. Egyértelmű, hogy kozosen tervezett terhességnél a nő nem fog abortuszra menni, ne is menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!