8-9 hónapos babák mennyire ragaszkodnak az apukájukhoz? Normális, hogy így bánik vele?
Figyelt kérdés
Hazajön apa, megfogja, puszit adna, de a baba inkább elfordul. Ha sír, apa nem tudja megnyugtatni, csak én. Enni sem akar, ha ő eteti. Bezzeg mikor meglát engem, felragyog a szeme, mosolyog egyből, mintha 1000 éve nem látott volna, pedig csak pár percre megyek ki olyankor. Örülök, hogy ennyire örül nekem, de azért jó lenne, ha apának is ennyire örülne.2019. okt. 8. 20:16
1/5 anonim válasza:
Még túl pici. Hozzád van szokva. Idővel változni fog.
2/5 anonim válasza:
Nekem pont 9 hónapos és 1-2 hete indult igazán az apás korszak. Ha rá van bízva napközben, boldog vele, ha megjövök, rámmosolyog aztán fordul Apjához.
Este viszont nálunk is csak én tudom megnyugtatni.
Korábban durván anyás volt de a párom vàltott műszakol több állásban, így keveset is voltak együtt.
3/5 anonim válasza:
Nálunk nem ragaszkodik az apjához különösebben, de ő is meg tudja etetni, megnyugtatni. Ugyanolyan jól el van vele, mint velem.
4/5 anonim válasza:
A nagyfiam nagyon ragaszkodott már akkor és azóta is az apjához.
A kicsi is ragaszkodik, de inkább hozzám. Apjához akkor megy,mikor elkezd neki bohóckodni, de meg tudja nyugtatni és etetni, pelenkázni, de a fő "ellátó", és a biztosabb pont én vagyok a kicsinek.
5/5 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van/volt. Ha apu hazaér már szalad és nevét és magyaráz a maga nyelvén. Én meg akár el is tűnhetek. Akkor csak apával jó enni, vele akar játszani, fürdeni. Én már nem is kellek. Ezek természetes dolgok. Kicsit nagyobb lesz megváltozik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!