Mennyire ragaszkodnak a babák a rend (szer) hez?
nemcsak a babák, de még az ovisok is szeretik a rendszeresen ismétlődő napi rituálékat (megjegyzem, én is jobban szeretem, ha tudom mi vár rám aznap, mint egy felborult napirend). ez kell nekik a biztonságérzetükhöz.
abban viszont nem vagyok biztos, h mindig úgy lesz, h egyedül fog elaludni.
a nagyobbik fiam elaltatta magát mindig, sőt, ha mi ringattuk, egyáltalán nem sikerült elaludnia. aztán rátértünk az estimesékre, majd apa vagy anya az utolsó utáni mese után még bújj ide korszak kezdődött és a verseny, h mi vagy a gyerek ájul be előbb...
a kisebbik pedig mindig is igényelte, h ölben aludjon el, de legalább feküdjünk oda mellé. most két éves és azt figyeltem meg, h gyorsabban elalszik,ha kimegyek a szobából, mintha mellette maradok...
szóval ahány gyerek annyi szokás :(
az biztos, h mire nagy lakli kamaszok lesznek, már nem mi kellünk nekik az elalváshoz :(( :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!