Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az baj ha már ilyenkor úgy...

Az baj ha már ilyenkor úgy öltöztetem mint télen? Ti mit adtok rá ilyenkor?

Figyelt kérdés

10 fok körül van kint de nagyon fázós a lányom akkor érzi jól magát ha úgy öltöztetem fel mint télen. 10 hónapos

Barátnőm is mondta mikor meglátta hogy kinek annyi ruha rá, de ha így érzi jól magát én nem tudok mit csinálni vele

2019. okt. 4. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

-5 fokban mit fogsz raadni?

Próbálj reima, pop overalt beszerezni. Északi márka, jóval melegebb.

2019. okt. 4. 18:32
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy baj! Most még egész enyhe az idö, 10 fok körül van, télen meg akár - 15 is lehet. Ha most hozzászokik a túlöltöztetéshez, akkor télen vagy megfázik és emellett még 5 réteget adhatsz rá, hogy mozogni se tudjon!

A gyereket szoktasd normális öltöztetéshez, a lakásban se tarts trópusi höséget, akkor nem lesz fázós - ilyen ugyanis csak akkor van, ha állandóan - nýron is - túlöltözteted!

2019. okt. 4. 18:32
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Egy nadrág, cipő, póló, pulóver, kis kabát, ami ilyen őszi, nem is az a vékony, de nem is vastag, sapka untig elég. Télen meg jöhet a harisnya a nadrág alá, vastag kabát, sál, meg kesztyű. Nincs még tél. Olyan hideg sincs.
2019. okt. 4. 18:36
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

1 réteggel többet kap mint én +sapka

Mit adsz rá -5-ben majd?

Harisnya rövid body hosszú ujjú póló plusz őszi overál megy rá

( fontos, hogy őszi, nem téli)

2019. okt. 4. 19:03
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek a többi hozzaszoloval. Meg is bolondulna a fiam. De itthon sem tartunk 21 foknál többet
2019. okt. 4. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:
18%

Nincs rosszul szegény? Jesszus. 😕

Nadrág, vagy harisnya+szoknya, hosszú body plüss mellénnyel vagy rövid body pulcsival bőven elég.

2019. okt. 4. 19:33
 7/16 anonim ***** válasza:
24%
Nadrág, body, hosszúújjú felső, átmeneti kabát.
2019. okt. 4. 19:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én is látta már anyukát aki ettől sokkal melegebb időben is téli bakancs overált adott szerencsétlen gyerekre :(
2019. okt. 4. 19:57
 9/16 anonim ***** válasza:
71%

Reggel 7 fok volt, leggings, hosszú ujjú body, vékony pulcsi, őszi overál, zokni, cipő, vékony sapka. Délután 15 fok, enyhén bélelt nadrág, hosszú ujjú body, vékony pulcsi, vékony mellény, zokni, cipő,sapkát nem adtam rá.

18 hónapos.

2019. okt. 4. 20:19
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
10 hónapos, tehát igazán még nem is volt úgy hidegben, hogy felmérhetted volna, mennyire fázós, hogyan érzi magát hidegben...
2019. okt. 4. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!