Öthónapos babám úgy üvölt ha öltöztetem mintha nyúznák főleg ha overált adok rá. Mondokázunk, beszélek vele. Valami ötlet hogyan tudom hozzá szoktatni az öltözködéshez?
Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 10:25
1/9 anonim válasza:
Vannak babák, akik különösen nem kedvelik az öltöztetést. Nem nagyon tudsz mit tenni, Válassz olyan ruhadarabokat, amikkel hamar megvagytok. Gyorsan túl kell esni rajta. Persze mehet a móka-kacagás közben, de tapasztalatom, hogy amelyik nem bírja, az nem bírja... És idővel persze változik ez. No meg ki is tavaszodik majd. :)
2/9 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok! A helyzet hasonló, csak 4 hónapos a lányom. Tegnap, amikor ráfektettem az overálra, sikítva ordított. Egyébként is utál öltözni, direkt nagyobb overált vettem, hogy ne legyen nagyon passzos, de sajnos a kar részek nem elég bővek és küzdünk rendesen. Én izzadok, ő üvölt és befeszíti a karját + markolja a bélést...
3/9 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. Üvölt, amikor az overallba bújtatom, és most már így a babakocsizást sem szereti.
Szintén öt hónapos.
Ez van, idővel megszokják a sok ruhát, a macerát. Csak hát nyáron születtek, amikor még néha elég volt egy body is a nagy melegben, ahhoz képest biztos, hogy nagy macera nekik ez az öltözködés.
Az enyém olyan mérges tud lenni, esküszöm azt hiszi, hogy szándékosan bántják olyankor. A védőoltásoknál meg sem nyikkant, az öltözéskor meg ordít!
4/9 anonim válasza:
Bent meleg van, semmi kedve meleg ruhát húzni hát és ez tök érthető. 1 évesen majd magyarázhatod már (és 2-3 évesen már talán birkózni sem kell majd), hogy mindjárt kimentek a hidegbe és ott már jól fog jönni az overál, de most csak marad az "átesés" rajta, ahogy már írták előttem.
5/9 anonim válasza:
azt hittem csak én vagyok megáldva egy ilyen öltözés utálattal rendelkező lánnyal. .. 7 hónapos és rekesztve sikít, amikor átér a feje a bodyn, vagy csak hozzá érek a kezéhez, h. belepréseljem az ujjba. feszíti a kezét, markolja belülről a rucit.. . már nem tudok rá elég nagy pulcsit venni, mert ami igazán rá való, azt tépkedi magáról. az overál meg.. . Pfffffffff! vörösre sírja a szemét, mire kiérünk az ajtón. már sétálni sem szeret. jó lenne tudni mikorra várható változás!
6/9 anonim válasza:
az én 10 hósom is ordít!
Az első fiam is ilyen volt ennyi idősen!
kitartás
7/9 anonim válasza:
Második vagyok. Ma kivételesen nem volt ordítás. Mikor ráfektettem az overálra, elkezdtem fejhangon mondogatni neki, hogy "visítok" és halkan sikongattam hozzá. Nevetgélt közben. Amikor beletettem a babakocsiba, volt egy kis tekergés, de ott is "visítottam", persze nagyon diszkréten, hogy a szomszédok ne hallják. Remélem, holnap is bejön! :-)
8/9 anonim válasza:
de jó neked! nálunk ma is ment az üvöltés. ..
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. Próbálgatok hátha valami beválik.
2013. nov. 19. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!