Tanácstalan vagyok, jól öltöztetem?
3 hónapos gyermekem, teljesent anácstalan vagyok, hogy jól öltöztetem-e ha megyünk sétálni.
Mózeses kocsi, eddig így öltöztettem, hogy alatta volt egy pléd, arra ráterítettem mégegyet, és úgy fektettem rá. Rajta volt body, felső, naci, sapi bundazsák, és így jól körbebírtam tekerni a pléddel. De állandóan sírás volt, láthatóan nem tetszett enki a dolog.
Ma kirpóbáltam úgy hogy a vékony plédre fektettem és a vastagabbal csak betakartam, 2.5 órát aludt kinn, de amikor behoztam alatta a pléd is hideg volt, és a tarkóján nem éreztemhogy fázott volna, annak ellenére,hogy a keze hideg volt, pedig kesztyű is volt rajta:(:(
Én is ugyan úgy öltöztetem mint az előző válaszoló. Nekünk nincs mózes a kocsihoz, csak lábzsák, így jól bebugyolálom egy vastag plédbe (meg van plusz egy alatta is, egy vékonyabb). Néha érzem a tarkóján, hogy melege van. 3 hónapos ő is.
Én is szoktam látni mikor sétálunk, hogy úgy beöltöztetik a gyereket, hogy mozdulni sem bír. Ekkor elbizonytalanodok, hogy én nem jól öltöztetem, de azt mondják (Édesanyám, Anyósom, Védőnő), hogy elég ennyi, ha már nagyon hideg lesz (tartósan mínusz), akkor lehet még egy réteggel több, de kisfiam egyelőre még nem igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!