Szerintetek ez normális, vagy nem öltöztetem fel eléggé?
A babám keze kezdetektől hideg alvás közben,ami ugye azt jelzi,hogy a vérkeringés nem állt be,de tegnap meg ma már a körme alatt picit lila volt,és nagyon hideg a keze,a kesztyűre is gondoltam,adjak rá?
de nem hiszem,hogy hideg van...a lakásban 22,5-24 között van a hőm,van rajta 2 zokni,egy hosszú rugi,rövid body, és egy téli hálózsák,vagy ennyi nem elég?
Ez rengeteg ruha 22 fokban. És még kesztyűt is adnál rá? Ne tedd.
Nálunk is ennyi fok van, a lányomon van egy hosszú ujjú body, egy harisnya, meg egy ruhácska. Éjjel egy rugiba alszik, zokni, és hálózsák nélkül. A keze mindig hideg, a nyakát nézd.
Ilyen hőmérséklet mellett nem lenne szabad fáznia. Sőt téli hálózsákba nem is tenném bele 22-24 fokba, az 18-20 fok körül kell, de nem írtad mekkora a babád.
Én úgy öltöztetném, hogy hosszú ujjú body, hosszú ujjú rugi, talán egy zokni. Elvileg nem lenne szabad fáznia, alváskor pléddel takarnám be, vagy nyári hálózsákba tenném.
én is tudom,hogy a nagykönyv szerint a 24 fok sok,és a 2 zokni is elvileg,na de a nagykönyv,meg a nagy szakértők azt nem mondják,hogy ilyenkor a gyerek körme lilul,sőt a lába is gyakran hideg a 2 zokni és rugi,lábzsák ellenére...
én is pulcsiban,zokniban vagyok sokx a 24 fokban,tudom,hogy fázós vagyok,és lehet ezt örökölte a babám.
3 hónapos
azzal pedig nem értek egyet,hogy a hálózsák alá nem kell rugdalózó...én is pizsiben alszom téli takaró alatt,miért hagynám,hogy a gyerekem meztelen lábbal legyen a hálózsákban...????
Jó, jó, nem kell azért ennyire hisztizni:) Akkor minek tetted fel a kérdést? Azt kérdezted eléggé felöltözteted-e. Válaszoltunk, hogy túlöltözteted. Ettől még te csináld úgy, ahogy akarod, de akkor minek kérdezel?
Amúgy rajtad van 1 zokni, rajta meg rugi PLUSZ 2 zokni. Az már három, és azt se felejtsd el, hogy a rugiban magát melegíti.
Lényeg: ez a ruhamennyiség rengeteg. A kicsiknek hideg keze-lába, ettől még nem feltétlenül fáznak, nézd a tarkóját, ahogy írták. De ettől még a te gyereked, ha pufajkában viszed a strandra, az is a te dolgod. Higgadj le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!