Szerintetek melyik a "normális"?
Ne érezd azt hogy elrontottad. Ha eddig ez tényleg nem merült fel bennetek akkor egyszerűen nincs igényetek ilyen módon kettesben lenni. Ez azért nem nagy bűn :)
Amúgy szerintem ne napokkal kezd majd azt, hogy nélküled alszik. Hanem mondjuk egy estével.
Dehogy rontottad el, bár megértem, hogy miért érzed így. Lassan én már anyukák körében meg sem merek szólalni, mert mindenki folyamatosan panaszkodik, hogy mennyire rossz, hogy "be vannak zárva" a lakásba a gyerekkel, állandóan mennének, nyüzsögnének stb, és ha nem állok be a sorba panaszkodni, hanem meg merem mondani, hogy nekünk mennyire jó ez a meghitt, nyugis életmód, és egyáltalán nem keresem az alkalmat, hogy mikor passzolhatom le a gyerekem, akkor úgy néznek rám, mint egy véres rongyra.
Nekem 1 éves kisfiam van, néhány óránál hosszabb időre még soha nem hagytuk másra, és nem is fogjuk mostanában.
Ne törődj másokkal, örülj, hogy te nem tartozol az olyan anyukák közé, akik menekülnek a gyereküktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!