Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is érzett így?

Más is érzett így?

Figyelt kérdés

Mindig is két gyermeket szerettem volna, 1 éve szültem. A szülésem is egész jól alakult, utána is azt mondtam, hogy bármikor végigcsinálnám újra. Kis korkülönbséget akartunk a 2 gyerek között, 2-3 évet. Most viszont annyira várom már, hogy teljen az idő és ovis legyen, én pedig dolgozhassak...

Nem nekem való ez az otthonlét, és még csak 1 év telt el. Még mindig szoptatok, a gyerek egész nap rajtam lóg, egy kis faluban élünk, nincs itt semmi élet, unom az egész itthonlétet úgy ahogy van...

Én tudom milyen rossz egykének lenni, de egyszerűen nem vágyom még egy gyerekre most. Volt így mással is, változott a dolog idővel? Igazából ráérek még mert 28 éves leszek még csak októberben, de félek attól is, hogy mondjuk 5-7 év múlva meg ennyire sem fogok vágyni újra erre az egészre.

2019. szept. 27. 13:08
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanígy voltam, mint te. En visszamentem dolgozni, másfél ev utan vagtunk bele, efyből összejött, alughittük el. 6 ev van a kettő közt, jobban élvezem az itthonletet,mint a naggyal, de a kicsi bölcsis lesz, amint betölti a kettőt.
2019. szept. 27. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Igen, én is szarul éreztem magam otthon, visszamentem dolgozni. 4,5 év van köztük, a második után is hamar vissza fogok menni.
2019. szept. 27. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
Vigyétek bölcsibe, visszamész dolgozni 1-2-3 évet, 4-5 év korkülönbséggel jól ellenének. De persze nektek kell dönteni.
2019. szept. 27. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!