Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire akadtok ki azon, ha...

Mennyire akadtok ki azon, ha pár hónapos gyereketeket mosatlan kézzel babrálják?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy jogosan akadok-e ki olyanon (magamban, nem hangosan!), hogy másfél órás buszozás után egy kis vizet enged anyám a kezére, majd megy is a gyerekhez; apósom keze fekete, körmén gomba, és piszkálja a gyerek száját (3 hónapos); sógornőm dögönyözi a kutyát, majd ő is a gyerek száját piszkálja, és ehhez hasonlók. Úgy érzem, hogy diliházba kerülök egyszer, mert annyira nem bírom ezt nézni, de szólni sem szólhatok, mert a férjem sem áll mellettem. Egyáltalán mennyi idős kor után nem gáz már, ha ilyen retkes dolgok kerülnek a szájába?
2010. júl. 15. 14:26
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akartalak megbántani, így már tényleg más a helyzet. Abból, amit előtte írtál nem derült ki nekem, hogy ilyen "összetett" a probléma. Teljesen megértem, pszichiátriai esetben én sem erőltetném a kapcsolatot :-D

Nem akartam beleszólni sem, vagy személyeskedni. Azért általánosságban most is azt mondom, ha csak egy kézmosásból indul vita azért ne vesszünk össze senkivel örökre, de persze szóljunk, hogy elvárjuk az alapvető higiéniát a baba körül, hszen valóban a mi felelősségünk!

2010. júl. 19. 10:09
 22/22 anonim ***** válasza:
nem bántottál meg,messziről elég nehéz átlátni...a környezetemben meg egyet értenek vele-még a férjem is...34h.km.
2010. júl. 20. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!