Katasztrófa öltöztetni. Kinövi majd, rosszul csinálom vagy van valami trükk?
4 hónapos, pár napos korában már észrevettük ezt. Igyekszem neki mindent mondani, mit csinálok éppen vele, és mikor rájön hogy ez nem csak egy gyors peluscsere lesz hanem öltözünk, mint akit nyúznak üvölt hányásig, feszít, már lilul, rugdos, ellenkezik, a végén már rekedten kiabál. Soha nem szorítottam erősen, soha nem okoztam (remélem) fájdalmat neki. Mindig jó minőségű, kényelmes ruhákat adok rá, ki van vágva a címke, puhák az anyagok. Mi lehet a gond? Próbáltam hangosan énekelni neki, játékot adni a kezébe, zenét lejátszani neki, kicseréltem már a pelenkázólapot is, de semmi nem működik.
Kinövi majd? Van valami trükk? Mit csináljak?
Köszönöm a válaszokat!
Erre tudok egy jó cikket:
Szia! Az én kisfiam is utál öltözni, sajnos tényleg egyre rosszabb🙄 pici babaként viszonylag jól tűrte, nála olyan 5-6 hónaposan lett brutál. De van mikor jobban tűri. Nekem a trükköm az hogy akkor kivételesen adok a kezébe olyasmit amit máskor nem szabad. Illetve énekelni vagy mondókàzni szoktam közben, az is segít néha🤷🏻♀️
Remélem én is hogy kinövi.
Az enyémek is csinàltàk. Ne vedd magadra...
Nálunk ha a figyelem elterelés nem jött be, akkor csak minél jobban próbáltam igyekezni. Most mit tud csinàlni az ember? Kinövi persze, de van minden. Rosszabb és jobb időszakok, menekülés stb, szóval az öltöztetés jó program marad egy darabig de ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!