Egyszerűen nem marad meg az etetőszékben, van valami trükk rá?
ne etesd kutyafuttában. ha izeg-mozok, feláll, kimászik, akkor minden bizonnyal nem éhes, mehet dolgára.
ha csak addig adod neki az ennivalót, amíg nyugodtan ül, akkor majd megszokja, hogy ez a rendje.
de ha nem adok neki 5 perc múlva nyüszög hogy éhes...5 percenként tegyem be a székbe?
kanalat, gyógyszeres fiolát, távkapcoslót, mobilt, bármit rakok elé, 1 perc és már szökik.
Már azt hittem, az én fiam az egyetlen, aki unja az evést. 2 éves lesz lassan, és még mindig kínlódás, csak annyit eszik, hogy ne haljon éhen. Én sosem kergettem az étellel, játék közben sem ehet, csak ülve. Nehéz, de próbáld meg tartani magad az elveidhez. Amit megteszek: együtt eszünk, míg kisebb volt, általa kedvelt verseket mondtam, vagy énekeltem, most inkább beszélgetünk, pl hogy mit játszott délelőtt, kivel, vagymit láttunk, stb... ilyen neki való témákról, kérdezgetem, amire egy-egy szóval tud válaszolni.
Ha jó kedve van, eleszeget szépen, ha nem, akkor még mindig ezt csinálom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!