Mi finomat főztök holnap? Írnátok valami gyors receptet? Ami finom és gyorsan elkészül.
Mi finomat főztök holnap?Írnátok valami gyors receptet?
Ami finom és gyorsan elkészül.
Meggyszószt csináltam csirkemellel és főtt krumplival. 9,5 hónapos kisfiam is azt ette meg én is. :)
Meggyszószhoz vizet forraltam pár szem szegfűszeggel és egész fahéjjal, pici gyümölcscukorral. Amikor felforrt, leszűrtem, beleraktam a fagyasztott meggyet (saját termés), és megfőztem. Natúr joghurtba kevertem lisztet, és ezzel behabartam a szószt. Egyet rottyant, és kész is. A csirkemellet felszeleteltem, majd kávéskanálnyi olajon fehéredésig "pirítottam" mindkét felét, csipet sót raktam rá, pici vizet, és lefőztem róla a levét. Kisfiamnak turmixoltam a szósszal és a főtt krumplival.
stroganoff csirke rizzsel.
hagymán megpirítom a csirkemellet,mikor félig kész dobok hozzá gombát,együtt párolom,ha kész a hús és a gomba keverek hozzá felkockázott savanyú uborkát,leöntöm tejszínnel, és kész.Ja a fúűszert elfelejtettem,só,bors.Isteni, és 20-25 perc alatt kész van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!