Mikor fektetitek le este a babátokat? Mennyi idős?
Mi is elég későn fürdünk. 5 hónapos és fél 9 - 9 között van pancsi, aztán vacsi és fél 10 - 10 között alszik el. Így eddig aludt kb reggel 6-ig, de mióta kánikula van, felkel éjszaka is enni 2 körül.
Egyébként ebben a melegben 7 előtt ki nem tesszük a lábunkat a lakásból, úgyhogy van, hogy csak fél 9 fele érünk haza.
Az én lányom a kezdetektől nem volt egy korán alvó gyerkőc. Mostanra a fürdés már kb negyed 10, fél 10 körül van, utána még játszik, olyan fél 11 körül már talán alszik. De van, hogy csak fél 12-kor. Még előfordul, hogy felkel éjjel enni (2-3 között), aztán reggel 6-kor, ekkor szopizik, de utána alszik még 9-10-ig. Mondjuk így nyáron nem bánom, ha sokáig fent van, mert estére van csak olyan jó idő, hogy szívesen kiviszem az udvarra, nap közben meg a lakásban vagyunk. Én is "éjjeli bagoly" voltam világ életemben, lehet, hogy már a pocakomban ezt szokta meg:)
Amúgy 9 hónapos a kisasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!