Kezdő szoptatós anyukák! Mit tudtok főzni magatoknak? Húsleves-gyümölcsleves-en kívűl?
még krumpli, tojásos rántott, megkíséreltem cukiborsót is és nem lett baja a babómnak, pedig hasfájós volt, zöldségleves, becsinált leves. kb. ennyi (de legtöbbször a húsleves és a gyümileves volt nálunk is), mert a karfiolt, gulyást, zöldbabot, sima babot nem mertem.
ezenkívűl rengeteg sült és rántott csirkét tudtam felenni :-) minden mennyiségeben.
hozzá rizi-bizi, krumplipüré, sültkrumpli, héjas, petrezselymes krumpli, saláták.
a rakott zöldségekből csak a rakott krumpli maradt. sajna.
de rengeteg főzeléket csinálok. nagyon szeretem. (répa, cukorborsó, finomfőzelék, tök, krumpli)
milánói makaróni házilag, brassói, saját pizza, az én részem szolidan pakolva :-)
tészták: mákos, diós, olykor túrós, tejfölös-sajtos, krumplis a káposztás sajna itt is elmaradt a pocakfájás miatt.
hirtelen nem jut más az eszembe...
17.47 vagyok, egyszer megpróbáltam a halászlét is, mert kaptunk halat horgásztól, hát 2 napig ittuk a levét!!!
mondtam, szoptatás alatt soha többet halászlé!!!
de a rántott hal bejött.
bármit megfőzök magamnak amire időm van :) a puffasztó ételeket kerülöm
de jól főzök és szeretek is, az, hogy szoptatok nem akadály, inkább a nagy meleg... :)
Zöldborsó leves, ugyan úgy mint achúsleves csaj teszel beke sok borsót, és zöldséget krumplit!
Tepsiben sült csirke burgonyával! Egy tepsi sljára vágsz burgonyát, megszórod vegetával vágsz rá egy paprikát paradicsomot 4 csirkecombot ráteszel beszórod csirkeszárnyaspáccal, alufóliával lefeded sütöd 1 órán át 200 fokon, majd leveszed a fóliát és még sütöd
10 percet. Párod örülni fog neki:)
Köszönöm a válaszokat!
???-nek pedig. Nem irtam le,gondoltam egyértelmű: ami nem fúj fel,nem bántja a baba pociját, és persze ami nem üres,hanem tápláló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!