Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kezdő szoptatós anyukák! Mit...

Kezdő szoptatós anyukák! Mit tudtok főzni magatoknak? Húsleves-gyümölcsleves-en kívűl?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
???
2010. júl. 14. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:

még krumpli, tojásos rántott, megkíséreltem cukiborsót is és nem lett baja a babómnak, pedig hasfájós volt, zöldségleves, becsinált leves. kb. ennyi (de legtöbbször a húsleves és a gyümileves volt nálunk is), mert a karfiolt, gulyást, zöldbabot, sima babot nem mertem.

ezenkívűl rengeteg sült és rántott csirkét tudtam felenni :-) minden mennyiségeben.

hozzá rizi-bizi, krumplipüré, sültkrumpli, héjas, petrezselymes krumpli, saláták.

a rakott zöldségekből csak a rakott krumpli maradt. sajna.

de rengeteg főzeléket csinálok. nagyon szeretem. (répa, cukorborsó, finomfőzelék, tök, krumpli)

milánói makaróni házilag, brassói, saját pizza, az én részem szolidan pakolva :-)

tészták: mákos, diós, olykor túrós, tejfölös-sajtos, krumplis a káposztás sajna itt is elmaradt a pocakfájás miatt.

hirtelen nem jut más az eszembe...

2010. júl. 14. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:

17.47 vagyok, egyszer megpróbáltam a halászlét is, mert kaptunk halat horgásztól, hát 2 napig ittuk a levét!!!

mondtam, szoptatás alatt soha többet halászlé!!!

de a rántott hal bejött.

2010. júl. 14. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

bármit megfőzök magamnak amire időm van :) a puffasztó ételeket kerülöm

de jól főzök és szeretek is, az, hogy szoptatok nem akadály, inkább a nagy meleg... :)

2010. júl. 14. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Zöldborsó leves, ugyan úgy mint achúsleves csaj teszel beke sok borsót, és zöldséget krumplit!

Tepsiben sült csirke burgonyával! Egy tepsi sljára vágsz burgonyát, megszórod vegetával vágsz rá egy paprikát paradicsomot 4 csirkecombot ráteszel beszórod csirkeszárnyaspáccal, alufóliával lefeded sütöd 1 órán át 200 fokon, majd leveszed a fóliát és még sütöd

10 percet. Párod örülni fog neki:)

2010. júl. 14. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
???
2010. júl. 14. 23:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Innen érdemes puskázni, hogy mit ehet a szoptatós anyuka: [link]
2010. júl. 14. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden egyebet, ugyanúgy eszem, mint mindig.
2010. júl. 15. 11:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

???-nek pedig. Nem irtam le,gondoltam egyértelmű: ami nem fúj fel,nem bántja a baba pociját, és persze ami nem üres,hanem tápláló!

2010. júl. 15. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!