Mi volt a legfurább név kisgyereknek, amivel a játszótéren, ismerősök körében találkoztatok?
Olyan, amire már felkaptátok a fejeteket.
Nekem: Lorenzo(Lorenzó?). Az apuka nem olasz és az anyuka se, mindketten magyarok. :)
Torda. A mai napig nem tudom, hogy fiú vagy lány...
Egy nem idén barnult asszony hangos ANDZSELIKAAAAAA kiáltással próbálta a kislányát visszacsalogatni.
73%-ban ma 15:09...valóban egy paraszt vagyok!
Milyen nyelven programozol egyébként?
na nemár. Britnisakira... ez nem hiszem...
amúgy meg ha tényleg van ilyen, tuti veszekedtek rajta hogy britni legyen-e vagy sakira:D
nem veszem...de sajnos nem tudtam, én mindig azt hittem, hogy az férfi név.
Még annyit, hogy nekem a Kamill női hangzású, pedig az meg férfi.
Volt szerencsém roma kislányokkal foglalkozni, a szülők előszeretettel adták sok kislánynak a Bianka nevet. Egyéb más kultúrában ÉN nem találkoztam ezzel a névvel. Nem roma név, de tapasztalatom szerint, inkább ők preferálják. Van itt esetleg Bianka, akit megsértettem? Persze, van/volt Júlia füzet is. De miért ne juthatna eszembe a Bianka névről egy szintén hasonló füzet?!
Akinek szép ez a név, annak legyen szép, nekem nem. Mondtam már, hogy ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!