Mi volt a legfurább név kisgyereknek, amivel a játszótéren, ismerősök körében találkoztatok?
Figyelt kérdés
Olyan, amire már felkaptátok a fejeteket.
Nekem: Lorenzo(Lorenzó?). Az apuka nem olasz és az anyuka se, mindketten magyarok. :)
2010. júl. 14. 13:40
13/111 anonim válasza:
Beremisz és a szomszéd kislány!
14/111 anonim válasza:
az hagyján, de a facebook-on van egy csaj, akit Elek Fáninak hívnak!!!! És komoly, nem brahi!! Tuti utálták a szülei...
16/111 anonim válasza:
Nekem a Nimáj (indiai név)bár inkább tetszik!
Amin megrökönyödtem: Keve, Málna,
Ja és volt még 1 ami tetszett,de furi: JÁDE lány név én még sose hallottam
17/111 anonim válasza:
Tarzán. Egy felnőtt férfit hívtak így. Kevin, És lakik felén egy Eszmeralda Szamanta is.
18/111 anonim válasza:
LÁnynak az Eper(ke), illetve az Örsi (nem Orsi, Örsi), fiúnak pedig ehh, a szomszéd csajszi kisfiát Renének vagy Rönének vagy valami ilyesminek hívják...
19/111 anonim válasza:
Számántácska...Lakatos előnévvel...
20/111 anonim válasza:
Keve az nagyon király név.
Az egyik ismim fiát hívják Irnik-nek.
(ősi magyar név...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!