Mióta megszültetek nincs halálfélelmetek?
A multkor láttam a házépítőket, és attól szólt hogy egy 2 gyerekes anyuka felment letette a babàját aludni, ő is lefeküdt. A férje felment megnézni őket és hiába keltette a feleségét meghalt, pedig semmi baja nem volt, egyedül nevelte a két kusgyereket.
Azóta belegondtam hogy milyen könnyen meg lehet halni, és egyszer kész végd az életnek nem lesz nekem többet a lányom férjem családom ès hogy egyáltalán mi lesz a halál után, sokszor ezen agyalok.
Mikor este lefekszem eszembe jut ugyan reggel felkelek-e, és ha meghalok mi lenne egèsz nap a gyerekkel míg párom haza ér?!
Mindig este készítek magammellé innivalót a földre ha meghalnèk legalább szomjan ne haljon egèsz nap!
Nagyon mélyen érintett az a film, azok előtt soha még csak eszembe sem jutott hogy egyszer meghalok.
Mondja a férjem gondoljak másra, de akkor is eszembe jut a halál!
Szia! Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdésedet, ezért lehet, hogy már írták azt, amit én fogok.
Szóval, szülés után teljesen normális, hogy az anyuka fokozottan szenzitív állapotban van- a hormonok miatt -, amibe ez belefér.
Ha ez tartósan fennáll - hónapokon keresztül -, a napod nagy részét lefoglalják ezek a gondolatok és nehezítik a mindennapi tevékenységedet, akkor kérj szaksegítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!