Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fiam több hónapja profin...

A fiam több hónapja profin kúszik, de a mászás kimaradt. Most lesz egy éves, âlldogál. Ismer valaki hasonlót? Lett később ennek következménye pl. a tanulásban?

Figyelt kérdés

2019. szept. 3. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy tünet lehet amit időben felismerve lehet fejleszteni.
2019. szept. 6. 06:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
En probalnam maszatni,vegyel neki olyan maszo hengert,amibe be kell bujni es negykezlab lehet benne kozekedni. Fontos lenne mindenkeppen,mozgas es beszedfejlodes miatt.
2019. szept. 6. 11:14
 13/15 A kérdező kommentje:
Vettünk, de abban is kúszik. Élvezi, hogy belegabalyodik. Amúgy átmászik nagy dobozokon, rajtunk. Ha alatta van valami nagy plüssfigura, nem zavarja, mászik vele. De nem tudom azt mindig alátenni.
2019. szept. 6. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk a kúszás maradt ki, megkérdeztem gyógytornászt, azt mondta, hogy nem baj, vagy kúszni, vagy mászni kell, legtöbb gyerek mindkettőt csinálja, de az a lényeg, hogy az egyik négykézlábas mozgás meglegyen, a lányom csak 2 éves, szóval nem tudom lesz-e később tanulási gondja, de nem tartom valószínűnek, hogy a kúszás hiányára lenne érdemes fogni, ha lesz tanulási zavara.
2019. szept. 13. 09:35
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Devenyi torna..nehogy kesobb derüljön ki hogy tehettel vopna valamit de akkor mar komolyabb fejlesztes kell
2019. szept. 13. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!