El van késve a mozgással?
7 hós múlt. Kuszik, forog, maszni próbál, kutyazik. Amugy kommandózva közlekedik.
Nincs elkesve. 9-11 hó között kérik a mászást, 11 hóig az ülést. Nincs lemaradva semmiről. Sem elkesve sincs. Nyugi.
Semmi baj a babáddal.
Bocs, de kicsit felhúznak az ilyen kérdések, amikor a semmin aggódnak az anyukák.
Az én kisfiamnak valóban megkésett a mozgásfejlődése. Szüléskor volt 1-2 komplikáció.
8 hónaposan kezdett forogni. Most 1 hete kúszik és tegnap volt 10 hónapos. Nem ül és nem is kutyázik.
Szerinted én és a többi ilyen baba szülei mit érzünk?
Kedves Második! Ne haragudj, senkit sem szeretnék továbbá frusztrálni. Bár nálunk nem volt komplikáció, de így is látod, hogy figyelek, szóval el sem tudom képzelni a te helyedben mit lehet érezni.
Ettől függetlenül ugyúgy szeretném ha mindennel jól vagy időben haladna, és mivel vannak furcsa mozgásai (4kézláb pl. nem a térdén haladna a lábával hanem a talpára akar állni) ezért is kérdezek. Egyébként a babámnak van egy kis feszessége és izomtónus eloszlási zavara is, igaz enyhe. De hónapokig kiflizett és rengeteget homorított, úgyhogy nekem is voltak aggodalmaim, persze korántsem olyanok mint neked. Minden esetre jól tudom hogy a mozgásfejlődés nagyon fontos, ezért kérdezek. Ennyi🤷🏻♀️
Nem bajy hogy nem kuszik. Az enyém ia kb 2 hete kúszik rendesen, ahogy a kommandósok. De moat már annyira akar mászni, hogy mindig előreborul, ami szerintem aranyos.
Nincs lekésve a fiad semmiről. Tudom, a mai babák mindent túl gyorsan csinálnak, barátnőm fia 3 hettel fiatalabb a kisebbemnél, már allni ülni is tud. Na és? De az gyors fejlődés. Arra figyelj, hogy mászni másszon, mielőtt feláll.
Utolsó, mennyi idős a babàd?
(Egyébkènt köszönöm!!!💞)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!