Nagyon elvagyunk késve? Ennek lehet következménye? Gyógytornászhoz kellene vinnem?
Kezd elmenni a kedvem ezen az oldalon a válaszolgatástól. Nem értem, miért haszontalan az én jószándékú, inkább mutasd meg valakinek a babát, minthogy később a fejedet verd a falba válaszom, de egészségére annak, aki így gondolta.
Akkor ne mutasd meg senkinek, kedves Kérdező, várakozz, őrlődj rajta, amíg el nem indul a kicsid (én anno ezt tettem, mert mindenki nyugtatgatott, hogy nincs elkésve a kisfiam). Aztán 15 hósan már mindenki ámuldozott, hogy nahát, nem jár még??? Én meg egyre idegesebb lettem... Persze, lehet, hogy két hét múlva szaladni fog a kislányod, ezt nem tudhatjuk előre. De én - a saját tapasztalatomból kiindulva - azt mondom, jobb félni, mint megijedni. És lehet újra lepontozni, kedves többi válaszoló, akinek valószínűleg fogalma sincs arról, hogy milyen az, amikor azon izgulsz, hogy minden rendben van-e a gyermeked mozgásfejlődésével... (Akinél nem volt zökkenőmentes, tutira nem ír ilyet, hogy ne mutasd meg senkinek...)
Ja, egyébként talán segíthet ez, ha Debrecenben keresel dévényest:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!