Jártál már úgy, hogy pelenkázáskor az új pelus egyből mehetett a kukába, mert rosszkor jött a pisi/kaki?
Igen, a fiamnál eddig a rekord az volt, hogy csak a harmadik pelus ment rá "véglegesen".
Fürdetés után megtörölgettem, beraktam a popsija alá a pelenkát, krémezés közben előbuggyant a pisi, majd jött a kaka is. Pelust rácsaptam, kicsit vártam, bekukkantottam alá, látom befejezte.
Kipucolom, új pelus, krémezés, indul a második adag pisi, ezúttal szökőkútként, pelus visszahajt.
Éreztem, hogy végzett, óvatosan kivettem a második pelenkát, harmadikat alá, újra letisztogatás, újra krémezés, ezúttal már szerencsére tényleg üres volt a tár, úgyhogy a harmadik már rajta maradt. :D
Ja és amikor még gyerek voltam és megszületett az öcsém, neki még nem nadrágpelenkája volt, hanem pelenkavédőt kötött rá Anya amibe Liberó betétpelenkát tett.
Emlékszem vele is volt olyan, hogy kötötte meg rajta Anya a friss pelust erre pukizva betojt.
Köthette ki, új betét, új nylon, öcsike meg vigyorgott hozzá. :)
Lányomnál volt, hogy reggel feladtam rá az új pelust és pár perc múlva csurig pisilte.
Meg tisztába tettem a rendelőben mielőtt bevittem volna a dokihoz, ahogy beértünk és felültettem a vizsgálóasztalra, bekakilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!