Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mondták már a szemetekbe,...

Mondták már a szemetekbe, hogy ronda neve van a babátoknak?

Figyelt kérdés
Egy éves mindjárt a lányom és ma séta közben egy középkorú nő megkérdezte,mi a neve.Elmondtam,erre elhúzta a száját és lefitymálóan azt mondta:Hogy lehet ilyen szép kislánynak ilyen ronda nevet adni?És ezt kétszer is.Olyan rosszul esett,komolyan mondom.Mondom szerintem szép.Erre megint elmondta.Mondom oké,szerintem ez csak az én dolgom.Annyira felhúztam magam,ennyi jött ki,ami kulturált volt.Egyébként teljesen normális ,hagyományos,magyar neve van a gyereknek.De ha nem akkor is tartsa meg a véleményét.
2010. júl. 13. 19:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem is tettszik a Bori, meg úgy is hogy Borbála.

Nálunk is az öcsikére Vince most a nr1, bár még várat magára, főleg, ha Jázmin lesz :o)

Ne foglalkozz az ilyen buta emberekkel!!!

2010. júl. 13. 22:36
 22/27 anonim ***** válasza:

nekem nagyon is tetszik a kislányod neve!

ne törődj az ilyen hülye bunkókkal

2010. júl. 13. 22:52
 23/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Bori vagyok! Vagyis én Borbála, de Borinak hív mindenki. Annyira nem szeretem a nevemet, de tartom rondának egyáltalán.

Ne törődj senkivel, nincs köze hozzá, hogy milyen nevet választottál a gyermekednek! Szerintem jól választottál! :P

2010. júl. 13. 23:30
 24/27 anonim ***** válasza:

1 eves a kisfiam.

Mult heten toparton voltunk es ott kerdezte egy hapsi,hogy mi a neve.Mondtuk: Erik Tibor. Erre azt mondja:"Erik Tibor? Akkor mar inkabb Tibor,milyen nev az mar,hogy Erik???"

Hat nekem olyan rosszul esett...de kihevertem.

Ha kislanyunk lett volna a Bonita Viktoria nevet kapta volna de ezt meg ezen az oldalon hurrogjak le allandoan igy nem ez lesz a neve.

Ha fiunk lesz Benedek ha lanyunk Bitia.

2010. júl. 14. 04:17
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.Tényleg nem azt várom,hogy mindenkinek tetszen a gyerek neve,de legyen már benne annyi illemtudás,hogy nem fikázza le a szemembe.komolyan mondom nagyon sz@rul esett.Vannak nekem is fura nevű gyerekek,de sosem mondanám,hogy "anyám de ronda neve van".Látom azért szerencsére nem sokan akadtatok össze ilyen "kedves" emberrel.A Vince meg tök jó név szerintem...:)
2010. júl. 14. 09:02
 26/27 anonim ***** válasza:

szerintem tök aranyos név a Bori :DD

erről a névről mindig a bordó szín jut eszembe amúgy xD

meg a Vince is jó szerintem :)

úgy hívják haveromat :P

nekem meg ennyi erővel pont a saját nevem nem tetszik (liliána fujj-.-)

ha legközelebb találkozol azzal a nővel kérdezd meg te is a nevét :D

2011. aug. 16. 11:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekünk Karina a lányunk (az egyik). Én is észrevettem, hogy akinek nem tetszik az ilyenkor jóóóól csendben marad. :-) De már megszoktam, mert nem nekik kell hogy tetszen. 30 hétig úgy hittük kisfiú lesz, így már akkor Vincének hívtuk. De lányka lett .)))
2011. aug. 16. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!