Mondták már a szemetekbe, hogy ronda neve van a
babátoknak?
Figyelt kérdés
Egy éves mindjárt a lányom és ma séta közben egy középkorú nő megkérdezte,mi a neve.Elmondtam,erre elhúzta a száját és lefitymálóan azt mondta:Hogy lehet ilyen szép kislánynak ilyen ronda nevet adni?És ezt kétszer is.Olyan rosszul esett,komolyan mondom.Mondom szerintem szép.Erre megint elmondta.Mondom oké,szerintem ez csak az én dolgom.Annyira felhúztam magam,ennyi jött ki,ami kulturált volt.Egyébként teljesen normális ,hagyományos,magyar neve van a gyereknek.De ha nem akkor is tartsa meg a véleményét.
Bori szreintem szép név. És ezt most nem csak azért mondom. Bori volt, az exofőm, és engem is néha leBoriznak. :)
2010. júl. 13. 19:44
12/27 anonim válasza:
Az én kislányom Zorka.Nekem is mondták már hogy miért kellet ilyen nevet adni,meg mi lesz nagykorában,de különösebben nem érdekel,az a lényeg hogy nekünk tetszik:-)
2010. júl. 13. 19:45
13/27 anonim válasza:
Nekem a Bori nagyon tetszik:) A nővel nem kell foglalkozni, legközelebb észre se vedd, ha véletlenül találkoztok:) Nahát, milyen ostoba emberek vannak:)
2010. júl. 13. 19:46
14/27 anonim válasza:
Nagyon bunkó volt az a nő. A vélemények megoszlanak, valakinek tetszik, valakinek nem. Ha ezt a nevet adtátok a lányotoknak, akkor nyílván nektek tetszett, és durva dolog volt tőle, hogy így lecsúnyázta a szemedbe. Ha tetszik nekem is, akkor megjegyzem hogy de szép neve van, ha nem tetszik, nem mondok semmit, max magamba megjegyzem.
2010. júl. 13. 19:47
15/27 anonim válasza:
Szia
Olyan név nem létezik ami minden embernek tetszik.
Nem kell foglalkozni mások véleményével!
Az én lányomat Nadinnak hívják.A kórházba az egyik gyerekdoki meg volt arról győződve,hogy az fiú név.A családtagjaimnak az idősebb részének nem tetszik a név mert nem tudják megjegyezni.Ha valaki megkérdezi az utcán a nevét kbv 4szer el kell mondanom a nevét mire megértik,pedig semmi extra nincs benne...és ilyenkor szokott az jönni:Hogy lehet szegény kislánynak ilyen furcsa nevet adni.
Nekünk ez tetszett és illik is rá,szóval a többi meg egyik fülemen be másikon ki :)
2010. júl. 13. 19:53
16/27 anonim válasza:
Szia! Nekem is "álomnév" volt a Borbála:) de az élet közbeszólt: férjem neve "nem engedi meg". Sebaj, Katalin lesz:).
2010. júl. 13. 20:21
17/27 anonim válasza:
Bori az egyik legszebb név. Az a nő egy idióta volt... csak annyit kellett volna mondani: magának meg szép a neve, de..... :D
2010. júl. 13. 20:49
18/27 anonim válasza:
az elsőnek: a mi fiúnk is Vince lesz és abszolút kétpárti a dolog. Sokan kapásból lecsapnak rá, hogy de jó kis nevet találtatok, hű tök szép. És jönnek a hümm9gők akik ha meghallják akkor inkább csendben maradnak. Na, nekik nem tetszik. Nem mintha érdekelne :DDDD
2010. júl. 13. 21:48
19/27 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam Domonkos és sokan fura arcot vágnak a nevére, de nem érdekel, mert nekünk nagyon tetszik. A legjobb az volt, amikor egy másik anyuka meg akarta nekem magyarázni, hogy Dominik a kisfiam neve, mivel Dominak is becézzük.Persze nem hagytam magam:)))Nem tudom mit szólnak majd a Vendelhez, mivel a második gyerek, ha fiú lesz azt fogja kapni.
2010. júl. 13. 22:02
20/27 anonim válasza:
Ekkora bunkót!
Kérdezz máskor vissza: És Önnek mi a neve? És az szebb?
Nyugi, egyáltalán nem csúnya a neve, viszont mindenkinek nem tetszhet, de ez akkor is bunkóság volt a nőtől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!